PDS ervaringen | prikkelbare darm syndroom

Lees de ervaringen van patiënten met PDS die hun maag- en darmklachten hebben verminderd aan de hand van één van onze programma's.

Ervaringen van patiënten met PDS die coaching bij ons hebben gedaan:

Bekijk onze verschillende PDS programma's met de ervaringen van onze patiënten:

Persoonlijke begeleiding en online programma

Darmklachten herstel

Wil je van je darmklachten afkomen, zoals darmkrampen, steken in de buik, buikpijn, rommelende darmen, gasvorming of een opgezette buik? Dan is dit programma precies wat je nodig hebt!

Persoonlijke begeleiding en online programma

Darm- en energie herstel

Heb je niet allen last van darmklachten, maar ook van oververmoeidheid, nek-, schouder- of rugklachten? Doe dan het  programma darm- en energieherstel. Dit programma is ook effectief bij of na een burn-out.

Persoonlijke begeleiding en online programma

Diarree herstel

Heb je last van diarree, loze aandrang, ontlastingsverlies, frequente of wisselende ontlasting? Doe dan dit programma! Dit programma is ook effectief als je hierbij nog andere maag-darmklachten hebt.

Persoonlijke begeleiding en online programma

Constipatie herstel

Heb je last een moeilijke stoelgang en last van constipatie (ook wel obstipatie of verstopping genoemd)? Dan is dit programma echt wat voor jou! Ook effectief als je laxeermiddelen of vezelzakjes wilt afbouwen.

Persoonlijke begeleiding en online programma

Maagklachten herstel

Wil je van je maagklachten afkomen, zoals opkomend of brandend maagzuur, overmatig boeren en misselijkheid? Dan raden we dit programma aan! Maagzuurremmers verantwoord verminderen kan ook met dit programma.

Workshop, coaching en online programma

Voedsel intoleranties

Heb je last van een voedsel intolantie, zoals bijvoorbeeld gluten of lactose? En wil je er achter komen wat je wel en niet kunt eten? Of wil je meer voeding kunnen verdragen? Kies dan voor dit programma!

Scroll naar top