Contact

contact PDS coaching Janna Koopman
Wil je een afspraak maken of meer informatie? Je kunt mij bellen op 085 130 89 27 of contact opnemen via het onderstaande formulier. Een afspraak kan ook direct ingepland worden via de online agenda. Ik neem snel contact met je op.

Gratis online consult (20 minuten)

online darmklachten consult_beeldbellen bij PDS coaching met video bij prikkelbare darm syndroom

Wil je graag weer controle krijgen over je darmklachten, maar wil je eerst met mij bespreken wat de beste aanpak daarvoor is? Plan dan een gratis online consult in via de website! Dit gaat als volgt.

1. Ga naar de online agenda.
2. Kies bij locatie voor ‘Skype’ of ‘telefoon’.
3. Kies bij soort afspraak voor ‘gratis online consult (20 minuten) en klik op volgende.
4. Kies in de agenda voor een datum en tijd naar voorkeur.
5, Vul in het volgende scherm je naam, telefoonnummer en e-mail in. Controleer of deze juist is ingevuld en klik op volgende.
6. De afspraak is nu ingepland en je ontvangt ook een bevestiging per mail.

 

Meest gestelde vragen

Dinsdag 10.00-20.00 uur
Woensdag 10.00-19.00 uur
Donderdag 10.00-16.00 uur

In overleg zijn ook andere dagen en tijden mogelijk bij telefonische begeleiding of via beeldbellen. Neem hiervoor met mij contact op.

Als PDS-coach combineren we diëtetiek en coaching. Het diëtetiek deel wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De coaching is een een eigen investering. Sommige afspraken worden volledig vergoed. Bekijk onze verschillende coachings mogelijkheden met de tarieven

Let op: Bij de zorgverzekeraar staan we bekend onder de naam ‘Diëtistenpraktijk ‘t Keuze Dieet’ met het KVK-nummer 58429476. Dit is hetzelfde KVK-nummer als PDS-coaching. Wil je navragen hoeveel vergoeding voor diëtetiek je hebt, dan kun je de naam van mijn diëtistenpraktijk doorgeven. Die is namelijk bekend bij de zorgverzekeraar.

PDS coaching (bekend bij de zorgverzekeraar als ‘Diëtistenpraktijk ‘t Keuze Dieet’) heeft met bijna iedere zorgverzekeraar een contract. Het voordeel daarvan is dat de PDS-coach dan direct de consulten van diëtetiek in kan dienen bij de zorgverzekeraar.

PDS coaching heeft geen contract met: Zilveren Kruis Achmea, FBTO, Centraal Beheer, Interpolis en Avéro Achmea. In de meeste gevallen wordt het diëtetiek-deel wel helemaal of voor een groot deel vergoed, ondanks wij geen contract met deze zorgverzekeraars hebben. Raadpleeg hiervoor de zorgverzekeraar of neem contact op met ons. De factuur voor diëtetiek sturen we dan per e-mail en deze kan zelf ingediend worden bij de zorgverzekeraar.

In de meeste gevallen is een verwijsbrief niet meer nodig. Heb je een verwijsbrief gekregen van je huisarts of MDL-arts, dan kun je deze wel meenemen. Mocht een verwijsbrief achteraf wel nodig zijn, dan laat de PDS-coach dit tijdens de eerste afspraak weten.

Onze praktijklocatie zit in Haarlem. Hieronder zie je een kaart met het exacte adres en contactinformatie. 

Je kunt het programma doen op de praktijklocatie in Haarlem. Woon je niet in de buurt dan kan het ook telefonisch of via beeldbellen (video bellen), zoals met Skype, Messenger, Zoom of What’s app. Je kunt hier een telefonische afspraak of Skype-sessie inplannen

Praktijk locatie
Haarlem

Scroll naar top