BASIS-traject ‘Je darmen de baas’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)

Welkom bij 'je darmen de baas'

Welkom bij de online training ‘Je darmen de baas’! Vanaf nu start jouw ontdekkingsreis om er achter te komen op welke manier je je maag-darmklachten kunt verminderen en je weer in je kracht kunt gaan staan. De training kun je het beste in chronologische volgorde volgen. Klik op de afbeelding om te beginnen met de Introductie. Je kunt hem in je eigen tempo volgen. Het programma blijft altijd voor jou beschikbaar.
Ik wens je heel veel succes met ‘Je darmen de baas’!

In de introductie lees je meer over dit programma en de werking van de BETER-methode met het stappenplan. Op die manier weet je welke stappen jij de komende weken gaat nemen samen met mij om weer grip te krijgen op je maag-darmklachten.

In de eerste module word jij je bewust van hoe je darmklachten worden veroorzaakt en hoe je ze gelijk kunt verminderen. Daarnaast leer je hoe je zorgt voor een optimale spijsvertering en welke leefstijladviezen gunstig zijn bij maag-darmklachten.

In de module Eten ontdek je welke voedselallergieën of -intoleranties jij hebt, hoe je bepaald eten weer kunt leren eten en met welke goede voeding jij je eetpatroon kunt uitbreiden. Op die manier krijg jij alle vitamines en mineralen binnen die jij nodig hebt.

De hersen-darmas, de verbinding van de hersenen en de darmen, kun je positief beïnvloeden, waardoor je minder snel darmklachten zult krijgen. Je krijgt oefeningen mee die je helpen om naar je lichaam te leren luisteren. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het ontwikkelen van een positieve mindset, die nodig zal zijn om angsten of zorgen, zoals het eten van bepaald voedsel, te overwinnen. Download hier module 3.

Het is mijn missie om heel Nederland PDS-vrij te krijgen. Daarom deel ik ook tips op Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest en in mijn blog. Mocht je tijdens de training vragen hebben, stuur dan een e-mail naar mij, zodat je zo goed mogelijk geholpen kan worden. Like onze Facebook-pagina, zodat we je kunnen inspireren met onze berichten, blogs en video’s om PDS-vrij te worden.

Maandelijkse groep-call

Iedere maand is er een online groeps-videocall via Zoom waarin je al je vragen m.b.t. de modules en darmgerelateerde vragen aan mij kunt stellen. Meld je aan via de mail info@pdscoaching.nl om erbij te zijn. 

Scroll naar boven