Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)

Welkom bij 'je darmen de baas'

Welkom bij ‘Je darmen de baas’! Vanaf nu start jouw ontdekkingsreis om er achter te komen op welke manier je je maag-darmklachten kunt verminderen en je weer in je kracht kunt gaan staan. Na iedere afspraak met de PDS-coach komt er een nieuwe module vrij, klik op de afbeelding om te beginnen met de module. Het programma kun je altijd later terug kijken. Het programma blijft altijd voor jou beschikbaar.
Ik wens je heel veel succes met het traject!

In de introductie lees je meer over dit programma en de werking van de BETER-methode met het stappenplan. Op die manier weet je welke stappen jij de komende weken gaat namen samen met de prikkelbare darm coach om weer grip te krijgen op je maag-darmklachten.

In de eerste module word jij je bewust van hoe je darmklachten worden veroorzaakt en hoe je ze gelijk kunt verminderen. Daarnaast leer je hoe je zorgt voor een optimale spijsvertering en welke leefstijladviezen gunstig zijn bij maag-darmklachten.

In de module Eten ontdek je welke voedselallergieën of -intoleranties jij hebt, hoe je bepaald eten weer kunt leren eten en met welke goede voeding jij je eetpatroon kunt uitbreiden. Op die manier krijg jij alle vitamines en mineralen binnen die jij nodig hebt.

De hersen-darmas, de verbinding van de hersenen en de darmen, kun je positief beïnvloeden, waardoor je minder snel darmklachten zult krijgen. Je krijgt oefeningen mee die je helpen om naar je lichaam te leren luisteren. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het ontwikkelen van een positieve mindset, die nodig zal zijn om angsten of zorgen, zoals het eten van bepaald voedsel, te overwinnen. Download hier module 3.

Maag-darmklachten en een verminderde energie gaan vaak met elkaar samen. Door je energiebalans te optimaliseren wordt je weerstand hoger, waardoor je minder vatbaar bent voor darmklachten. In deze module kom je er achter wat je energie geeft en kost en welke aanpassingen een verschil gaan maken voor jouw energieniveau en welbevinden. Download hier module 4. 

Stress speelt in veel gevallen een grote rol bij het ontstaan van maag-darmklachten. Daarom is het belangrijk om effectief met stress te leren omgaan en om diep te leren ontspannen. Dit leer je tijdens deze module. Daarnaast gaan we ook je slaappatroon optimaliseren, zodat je sneller kunt herstellen. Download hier module rusten. 

Extra ondersteuning

PDS coaching zet zich in om heel Nederland PDS-vrij te krijgen. Daarom geven we ook tips op Facebook, YouTube, Pinterest en in onze blog. Mocht je tijdens het traject vragen hebben, stuur dan een e-mail naar je PDS-coach, zodat je zo goed mogelijk geholpen kan worden. Like onze Facebook-pagina, zodat we je kunnen inspireren met onze berichten, blogs en video’s om PDS-vrij te worden.

Scroll naar boven