Diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom

Als diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom coach ik jou binnen 12 weken naar een leven zonder darmklachten. Na het volgen van het traject je darmen de baas, weet je precies welke voeding en leefstijl past bij jouw leven. Je komt er achter hoe je op eigen kracht blijvend van je darmklachten afkomt.

We kunnen afspreken op mijn praktijk in Alkmaar of elkaar ontmoeten via Skype. Je krijgt ook modules met oefeningen en opdrachten mee, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt. Er wordt 3 uur per jaar aan diëtetiek vergoed via de basisverzekering. Het kennismakingsgesprek is gratis, dus je hebt niets te verliezen.

Chernique Straathof
Chernique Straathof - PDS coach, diëtist en ervaringsdeskundige

Ik ben niet alleen voedingsdeskundige bij darmklachten, maar ook coach en ervaringsdeskundige. Sinds mijn geboorte had ik al heel veel last van darmkrampen. Ik weet wat het verschil is. Hoe erg je leven belemmerd kan worden als je je darmklachten niet onder controle hebt en dat er zoveel mogelijk is als je weer grip hebt op je darmklachten. Het heeft bij mij meer dan 20 jaar gekost om darmklachtenvrij te worden. Dit moet beter kunnen. Daarom werk ik met een op maat gemaakt programma voor jou waarin je leert hoe je in slechts 3 maanden tijd blijvend van je darmklachten afkomt.

Praktijk in Alkmaar

PDS coaching is een diëtisten en coaching praktijk in Haarlem en Alkmaar. De praktijk in Alkmaar is gevestigd in de wijk Est en de buurt Landelijk gebied-west. PDS coaching zit in hetzelfde gebouw als de darmkliniek Poli Direct en werkt daar samen met verschillende MDL-artsen. waardoor we een optimale zorg kunnen leveren.

De praktijk is tevens goed bereikbaar vanaf Bergermeer, Bergen, De Horn, Huiswaard, Oudorp, de Hoef, Sint Pancras, Daalmeer, Dollen, Oudorp, Oudorperpolder, Heiloo, Heerhugowaard, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude en Schoorl.

Openingstijden
Woensdag 9.45-20.45 uur
Vrijdag 9.45-18.45 uur

Parkeren
Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis. 

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Onze praktijkruimte is gevestigd in het gebouw van PoliDirect en is goed bereikbaar met de bussen 151, 157 en 606. Je kunt dan uitstappen bij de halte Voltastraat. Het pand bevind zich achter het pand van Turien. Je komt daar het snelste door de Voltastraat in te lopen en vervolgens via de James Wattstraat te lopen naar nummer 10, tegenover het politiebureau. 

Woon je niet in de buurt? Of kun je vanwege je darmklachten het huis amper uit? De afspraak kan dan ook via Skype of telefonisch!

Praktijk locatie

  • James Wattstraat 10-b, 1817 DC Alkmaar
  • +31683259400
  • chernique@pdscoaching.nl