Diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom

Als diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom coach ik jou binnen 12 weken naar een leven zonder darmklachten. Na het volgen van het traject je darmen de baas, weet je precies welke voeding en leefstijl past bij jouw leven. Je komt er achter hoe je op eigen kracht blijvend van je darmklachten afkomt.

We kunnen afspreken op mijn praktijk in Amsterdam of elkaar ontmoeten via Skype. Je krijgt ook modules met oefeningen en opdrachten mee, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt. Er wordt 3 uur per jaar aan diëtetiek vergoed via de basisverzekering. Het kennismakingsgesprek is gratis, dus je hebt niets te verliezen.

Chernique Straathof
Chernique Straathof - PDS coach, diëtist en ervaringsdeskundige

Ik ben niet alleen voedingsdeskundige bij darmklachten, maar ook coach en ervaringsdeskundige. Sinds mijn geboorte had ik al heel veel last van darmkrampen. Ik weet wat het verschil is. Hoe erg je leven belemmerd kan worden als je je darmklachten niet onder controle hebt en dat er zoveel mogelijk is als je weer grip hebt op je darmklachten. Het heeft bij mij meer dan 20 jaar gekost om darmklachtenvrij te worden. Dit moet beter kunnen. Daarom werk ik met een op maat gemaakt programma voor jou waarin je leert hoe je in slechts 3 maanden tijd blijvend van je darmklachten afkomt. 

Praktijk in Amsterdam

PDS coaching is een diëtisten en coaching praktijk in Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. De praktijk in Amsterdam is gevestigd in het Integraal Medisch Centrum. PDS coaching heeft een fijne samenwerking met darmkliniek Poli Direct  waardoor we een optimale zorg kunnen leveren.

Openingstijden

Dinsdag 8.00 – 14.00 uur
Donderdag 8.00 –  14.00 uur

De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer!

Met de auto
Je rijdt naar Amsterdam en neemt de ring A10 West
Op de A10 West neem je de afslag S102 Westpoort/Centrum
Rij de Transformatorweg op
Na 700 meter sla ja linksaf naar de Contactweg
Na 800 meter vind je aan uw linkerkant het IMC op Contactweg 145

Openbaar vervoer
Het IMC is per openbaar vervoer in ongeveer 7 minuten te bereiken via treinstation Amsterdam Sloterdijk
Op Amsterdam Sloterdijk stap je op de metro: lijn 50 richting Isolatorweg
Je stapt op de eerste halte Isolatorweg uit
Vanaf de halte Isolatorweg is het nog 500 meter lopen naar het IMC, hier doe je ongeveer 6 minuten over (zie onderstaande plattegrond)

Woon je niet in de buurt? Of kun je vanwege je darmklachten het huis amper uit? De afspraak kan dan ook via Skype of telefonisch!

Praktijk locatie

  • Contactweg 145, 1014 BJ Amsterdam
  • +31683259400
  • chernique@pdscoaching.nl