Eindelijk darmklachtenvrij en omgaan met HSP – ervaring

Eindelijk darmklachtenvrij

Al sinds haar jeugd had Helen (44) last van darmklachten. Pas jaren later kwam ze er achter dat ze het Prikkelbare Darm Syndroom heeft. Ze was al bewuster gaan leven, volgde een Ayurvedisch dieet en deed aan yoga. Echter had ze nog steeds dagelijks last van haar darmklachten. Ze besloot om naar mijn lezing ‘Hoe kom je van je darmklachten af?’ te komen. Daar leerde ze wat zij nodig had om grip te krijgen op haar PDS-klachten. Helen wilde gelijk aan de slag met het 12-weekse traject ‘je darmen de baas’. Na een jarenlang zoektocht is ze nu eindelijk darmklachtenvrij. Lees hieronder haar verhaal.

“Als onderdeel van het traject kreeg ik van Janna Koopman een nieuw boek die ik koester met mijn hart. Ik had dit nog nodig in mijn leven, zoveel inzichten, een duidelijke map vol informatie die de sleutel gaf op mijn darmen, mijn lichaam en mijn leven.

Janna Koopman is een vrouw die je ziet als uniek mens en niet beoordeelt voor wat je doet en heb gedaan. Ze kijkt met een nieuwe fris gezicht en neemt haar kennis mee wat zei geleerd heb in de praktijk en haar eigen geschiedenis. En dat maakt haar uniek zodat ze buiten de hokjes denkt en je van daaruit gaat helpen.

Ze neemt leefstijl, voeding en al het andere mee wat wij nodig hebben als mens. Bovendien heeft ze een super mooie gave. Net als ik is ze hoogsensitief wat positief bijdraagt bij het behalen van het resultaat.

Janna Koopman, de ayurveda en yoga zijn mijn drie vrienden in het leven geworden, die de helen weer terug hebben gevonden. Samen met mijn eigen wilskracht gaat het nu super goed met mij. En ik blijf de drie boeken omarmen en gebruiken waar het nodig is.”

Helen (44)

je darmen de baas

Wil je ook weer grip krijgen op je darmklachten? Plan dan een gratis (online) consult in!

2 gedachten over “Eindelijk darmklachtenvrij en omgaan met HSP – ervaring”

 1. Dag Janna
  Onze dochter heeft paar jaar geleden diagnose PDS gekregen. Maar dat was na 1 kort ondz vd huisarts; waarbij ze opgezette buik had. De buikklachten keren wel telkens terug; maar ze heeft wel een normale stoelgang.
  We zien bij de buikklachten wel duidelijk samenhang met teveel suiker. Maar verder is het erg een zoektocht.
  Ik twijfel wel een beetje aan de diagnose. Omdat erbij lijkt te horen dat je ook problemen met stoelgang hebt. Overigens is er later nog bloedondz geweest; die bijv. couliakie heeft uitgesloten. Ben benieuwd naar je reactie?.

  1. Dag Harmien,
   Wat vervelend dat je dochter zoveel last heeft van buikklachten. Bij PDS hoort er inderdaad sprake te zijn van buikklachten bij bijv. te harde of te zachte ontlasting. Echter wordt de diagnose nu ook steeds vaker gesteld als dit niet het geval is. Dat betreft is PDS een diagnose als ze geen andere oorzaak hebben kunnen vinden. Het belangrijkste is dat ze Coeliakie hebben uitgesloten, ontstekingswaarde CRP, parasiet (bij diarreeklachten), vitamine D en B-12 tekort (bij vermoeidheid_. Mocht daar niets uit zijn gekomen, dan zou ik graag een gratis consult aanbieden om het te hebben over de mogelijkheden. Hoe oud is je dochter?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top