Ervaringen constipatie herstel programma

Dit is wat cliënten ons vertellen na het afronden van dit programma onder begeleiding van een prikkelbare darm coach.

Wil jij van je constipatie afkomen en je darmen weer helpen herstellen? 
Dan is dit programma echt iets voor jou!

In dit programma leer jij hoe jij je constipatie kunt verminderen en wat je wel en niet kunt eten. Ontdek hoe ons programma je kan om blijvend grip te krijgen op je obstipatie!

"Ik ga vrijwel zonder obstipatie en darmklachten door het leven"

Lotte (24)

Toen ik begon aan het programma had ik dagelijks last van een opgezette buik en obstipatie. Hierdoor voelde mij lichaam letterlijk ‘zwaar’ en kon ik het vaak niet opbrengen om er spontaan op uit te gaan. Ook was ik altijd in afwachting hoe mijn darmen reageerde na een eetmoment, hier had ik totaal geen grip op. Waardoor ik vaak ook onverwachts hoognodig naar het toilet moest op de meest on-praktische momenten. Ik ben me er bewuster van wat ik eet en wanneer ik eet. Mijn darmklachten zijn hierdoor een stuk verminderd. Ook heb ik bepaalde producten geschrapt uit mijn voedingspatroon. De combinatie daarvan heeft gemaakt dat ik vrijwel zonder darmproblemen door het leven ga. De coaching van Janna, heb ik als prettig ervaren. Het is een kort maar intensief traject, maar met de juiste mindset heeft het mij een heel stuk geholpen.

"Prikkelbare darm, winderigheid en moeite om de ontlasting soepel te houden. Inmiddels is de situatie sterk verbeterd. "

Rob

De situatie voordat ik aan het programma begon was een aaneen schakeling van goede en slechte dagen.  waren enkele voorbeelden, die me behoorlijk dwars zaten. De situatie nu is sterk verbeterd. De verandering zit in het feit, dat je bewust wordt van hetgeen je wel of niet het beste kan eten en drinken. Daarbij is het tijdstip van nuttigen, ook van zeer groot belang. Tevens worden er handvatten aangereikt die je helpen om tot een goed resultaat te komen. Ik kan niks anders concluderen dat het mij zeer goed geholpen heeft. Verder was de samenwerking met Chernique zeer goed. Haar enthousiasme en de stortvloed van informatie die ze me voorschotelde, hebben me gebracht waar ik nu momenteel sta. En daar ben ik zeer tevreden over.

"Ik heb geen opgezette maag en darmen meer."

Petra (57)

Voordat ik begon aan het programma je darmen de baas had ik ontzettende pijn in mijn darmen, een opgezette maag en darmen, ik was te zwaar qua gewicht en had weinig energie. Inmiddels ben ik pijnvrij. Ik heb een goed en verantwoord eetpatroon dankzij Janna. Verder ben ik minder zwaar en heb ik volop energie. Ik ben darmklachtenvrij geworden door het volgen van een beter eetpatroon, minder snoepen/eten tussendoor en luisteren naar mijn lichaam. Perfecte coaching, goed advies, fijne oefeningen, heerlijke en verantwoorde recepten. Kortom Janna is zeker aan te bevelen als diëtiste, zeer kundig, ook op het gebied van ‘je darmen de baas’.

"Ik voel me niet meer opgeblazen, heb geen obstipatie meer en ben wat afgevallen."

Touria (47)

Ik kwam in de praktijk van Janna terecht vanwege darmklachten bij een lactose-intolerantie. Ik heb een eetdagboek bijgehouden om erachter te komen welke voedingsmiddelen klachten veroorzaken. Deze producten eet ik nu niet meer en ik ben minder vaak op een dag gaan eten. Sindsdien heb ik bijna geen darmklachten meer! Ik voel me niet meer opgeblazen, heb geen obstipatie meer en ben zelfs wat afgevallen.

"Mijn ontlasting is een stuk beter en ik heb minder buikpijn."

Marian (68)

Ik kwam terecht bij PDS coaching omdat ik moedeloos werd van mijn darmklachten en een gespecialiseerd coach me wel effectief leek. Bijna dagelijks had ik buikpijn en een heel wisselend ontlasting patroon. Van dun tot veel te ingedikt (obstipatie). Eigenlijk is de situatie goed verbeterd. De simpele tips in voeding en leefstijl en de lactosevrije zuivel heeft een minder grillig patroon gegeven. Ik heb meer inzicht gekregen en geloof zeker dat ik bij de hooggevoelige mensen hoor, waardoor prikkels vaak omslaan in een darmreactie. Ik vind Janna vriendelijk en ze weet veel. Ik wens haar een mooie groei van haar praktijk en doordat ze een lotgenote is, is er direct herkenning en begrip. Met een vredig buikje ga ik verder.

"Een normale stoelgang, minder last van winderigheid en af en toe kan ik zelfs een ijsje eten ondanks lactose-intolerantie. "

Renate (24)

Voordat ik begon aan het programma had ik vaak en ook veel klachten. Ik had veel last van een wisselende stoelgang, obstipatie, overloopdiarree, diarree, acht keer per dag naar het toilet moeten, misselijkheid. Aan het einde van het traject had ik een enorme vermindering van klachten, doordat ik veel meer inzicht had gekregen in mijn darmen. Mijn stoelgang werd normaal, ik moest niet meer acht keer per dag naar het toilet. Ik had veel minder last van een opgeblazen gevoel en misselijkheid. Het ging zo goed dat ik zelf met mijn lactose intolerantie af en toe een ijsje kon gaan eten zonder klachten. Ik heb het gehele traject, en daarna ook op momenten dat het minder ging of als ik vragen had, als heel prettig ervaren. Tijdens het traject vond ik het moeilijk om mijn eetpatroon te veranderen, toch heb ik doorgezet, kleine stapjes. Daardoor zag ik soms niet helemaal in dat ik veel vooruitgang boekte, jij liet me dit zien en geloven! Dit voelde goed. Je staat altijd open voor vragen. Zeker toen ik na het traject nog een flinke dip had, heb je me heel goed geholpen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel bij mee dat ik dit traject met jou ben begonnen. Het heeft me veel meer gegeven dat ik uiteindelijk had kunnen verwachten.

Scroll naar top