Ervaringen maagklachten herstel programma

Dit is wat cliënten ons vertellen na het afronden van dit programma onder begeleiding van een prikkelbare darm coach.

Wil jij je maagklachten verminderen afkomen en je maag weer helpen herstellen? 
Dan is dit programma echt iets voor jou!

In dit programma leer jij hoe jij je maagklachten kunt verminderen en wat je wel en niet kunt eten. Ontdek hoe ons programma je kan om blijvend grip te krijgen op je maagklachten!

"Ik heb geen last meer van misselijkheid en krampen en kan weer veel verschillende dingen eten en zorgeloos door het leven gaan."

Kim Eerdhuizen (20)

"Inmiddels ben ik zo goed als pijnvrij en gestopt met maagzuurremmers. "

Ingeborg (39)

Voordat ik begon aan het traject had ik al geruime tijd last van mijn maag en darmen en zelfs een periode heel veel pijn. Inmiddels ben ik zo goed als pijnvrij, en gestopt met mijn maagzuurremmers. Ik ben mij nu veel bewuster van wat ik eet, en waar ik op moet letten om mij goed te blijven voelen. Volgens mij ben ik voorlopig nog niet uitgeleerd, maar zeker op de goede weg.  Dank je wel voor je fijne coaching. De gesprekken in combinatie met het online gedeelte heb ik als zeer prettig ervaren.

"Mijn maag- en darmen zijn niet meer opgezet en ik heb meer energie."

Petra (57)

Voordat ik begon aan het programma je darmen de baas had ik ontzettende pijn in mijn darmen, een opgezette maag en darmen, ik was te zwaar qua gewicht en had weinig energie. Inmiddels ben ik pijnvrij. Ik heb een goed en verantwoord eetpatroon dankzij Janna. Verder ben ik minder zwaar en heb ik volop energie. Ik ben darmklachtenvrij geworden door het volgen van een beter eetpatroon, minder snoepen/eten tussendoor en luisteren naar mijn lichaam. Perfecte coaching, goed advies, fijne oefeningen, heerlijke en verantwoorde recepten. Kortom Janna is zeker aan te bevelen als diëtiste, zeer kundig, ook op het gebied van ‘je darmen de baas’.

"Ik heb nu minder maag- en darmklachten en een normale ontlasting."

Koosje (66)

Voordat ik begon aan het programma ‘je darmen de baas’ had ik last van pijn in mijn maag en vol gevoel na het eten. ‘s Nachts kramp in mijn dikke darm en ook vaak overdag pijn in mijn buik rechts. Regelmatig had ik snel opkomende aandrang die moeilijk op te houden was. Ik weet nu beter wat ik niet moet eten om geen last te krijgen van deze klachten. Daardoor heb ik nu minder maag- en darmklachten en een normale ontlasting 1-2 maal per dag. Wat mij vooral helpt is: veel beter kauwen van mijn eten en tijdens het eten niet of minder drinken. Ook ben ik dingen die veel klachten geven minder gaan eten. Jammer van die lekker cashewnoten. De coaching vond ik helder en duidelijk met gedegen kennis van PDS. Het was prettig om schriftelijke informatie te krijgen om na te lezen. De checklists met aandachtspunten werken goed. Dank voor je ondersteuning; dat was heel nuttig voor mij.

"Mijn opgeblazen gevoel en misselijkheid zijn weg "

Renate (24)

Voordat ik begon aan het programma had ik vaak en ook veel klachten. Ik had veel last van een wisselende stoelgang, obstipatie, overloopdiarree, diarree, acht keer per dag naar het toilet moeten, misselijkheid. Aan het einde van het traject had ik een enorme vermindering van klachten, doordat ik veel meer inzicht had gekregen in mijn darmen. Mijn stoelgang werd normaal, ik moest niet meer acht keer per dag naar het toilet. Ik had veel minder last van een opgeblazen gevoel en misselijkheid. Het ging zo goed dat ik zelf met mijn lactose intolerantie af en toe een ijsje kon gaan eten zonder klachten. Ik heb het gehele traject, en daarna ook op momenten dat het minder ging of als ik vragen had, als heel prettig ervaren. Tijdens het traject vond ik het moeilijk om mijn eetpatroon te veranderen, toch heb ik doorgezet, kleine stapjes. Daardoor zag ik soms niet helemaal in dat ik veel vooruitgang boekte, jij liet me dit zien en geloven! Dit voelde goed. Je staat altijd open voor vragen. Zeker toen ik na het traject nog een flinke dip had, heb je me heel goed geholpen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel bij mee dat ik dit traject met jou ben begonnen. Het heeft me veel meer gegeven dat ik uiteindelijk had kunnen verwachten.

"Ik ben volledig vrij van buikpijn, gasvorming en gerommel in mijn buik."

Rita Linnenkamp (69)

Dag en nacht, bijna onophoudelijk, had ik last van enorme buikpijn. Het belemmerde mijn leven in de zin dat ik weinig van het leven kon genieten. Dankzij de begeleiding die ik van Janna heb gekregen, ben ik volledig vrij van buikpijn, gasvorming, gerommel in mijn buik. Je hebt me zo ontzettend goed geholpen – en ik kan slechts hopen dat je altijd zo betrokken en behulpzaam mag blijven, zoals je in mijn geval bent geweest. Lees hier haar hele verhaal. 

Scroll naar top