Ervaringen voedsel intolerantie programma

Dit is wat cliënten ons vertellen na het afronden van dit programma onder begeleiding van een prikkelbare darm coach.

Wil jij weten welke voedsel intolerantie je hebt en hoe je er achter komt wat je wel en niet kunt eten? 
Dan is dit programma echt iets voor jou!

In dit programma leer jij hoe jij er achter komt welke voedings triggers je hebt en wat je wel en niet kunt eten. Ontdek hoe ons programma je kan helpen om je maag-darmklachten te verminderen!

"Inmiddels ben ik darmklachtenvrij ondanks mijn lactose intolerantie"

Ton Zonneveld (70)

Ik had last van darmkrampen, steken in mijn buik, oververmoeidheid, pijn in de nek en schouders, obstipatie, maagzuur, een opgeblazen gevoel in de buik en een lactose intolerantie. Hiervoor had ik al tientallen therapieën geprobeerd, waaronder mesologie en hypnotherapie. Tijdens dit programma heb ik niet alleen mijn darmklachten verminderd, maar ook mijn energieklachten en angsten aangepakt. Tot slot heb ik geleerd om meer voor mijzelf te kiezen. Ik laat mij niet meer zo opjagen van wat moet. Ik stel mij niet afhankelijk van mensen meer op. Kritiek van mensen zie ik als feedback en haal het positieve eruit waar ik iets mee kan. Bedankt voor het aandachtig luisteren en je begeleiding bij deze holistische aanpak. Ik heb veel geleerd over wat voeding kan doen in goede en slechte zin en het leren omgaan met gevoelige darmen. Bedankt voor alles!

"Ik kan oorzaak en gevolg plaatsen bij mijn klachten en ben bewust van wat mij energie kost en oplevert"

Willemijn (31)

Voordat ik begon aan het traject had ik al allemaal diëten gevolgd, allerlei producten geprobeerd voor mijn darmklachten en ik was ten einde raad wat nog wel zou kunnen helpen. Zelfs heel Reduce PDS had ik al gedaan!  Ik ben na het volgen van het programma bewuster van wat ik eet en heb meer kennis over darmklachten. Verder kan ik oorzaak en gevolg plaatsen bij mijn klachten en ik ben bewust van wat mij energie kost en oplevert. Doordat ik heb geleerd om verbanden te leggen, bewuster te zijn en meer te ontspannen heb ik weer grip op mijn darmklachten. Janna is een bevlogen persoon die nooit opgeeft. Het is fijn dat ze de coaching helemaal op jezelf aanpast. Het is ook fijn dat je je wensen kunt aangeven en daarover kunt praten. Daarnaast is ze op de hoogte van ontwikkelingen rondom gezondheid.

"Ik weet nu precies wat ik kan eten bij een lactose intolerantie en voel me niet meer opgeblazen."

Touria (47)

Ik kwam in de praktijk van Janna terecht vanwege darmklachten bij een lactose-intolerantie. Ik heb een eetdagboek bijgehouden om erachter te komen welke voedingsmiddelen klachten veroorzaken. Deze producten eet ik nu niet meer en ik ben minder vaak op een dag gaan eten. Sindsdien heb ik bijna geen darmklachten meer! Ik voel me niet meer opgeblazen en ben zelfs wat afgevallen.

"Ik voel me een stuk beter, heb meer grip op mijn klachten en heb een betere toiletgang."

Mieke (64)

Voordat ik PDS coaching leerde kennen, voelde ik me echt super akelig, verdrietig, had veel pijn, onbegrip en onmacht. Wat is er toch met me aan de hand? Toen kwam de challenge ‘verminder je PDS-klachten in 7 dagen’ waar ik aan mee deed en daarna ben ik gestart met het programma. Ik voel me nu een stuk beter. Ik heb meer kennis over PDS en z’n eigenwijze loop. Nog niet alles  is  zoals ik zou willen, maar heb  wel grip op veel van de problemen. Ook heb ik geleerd dat mijn darmen zich voornamelijk door een lange stress periode zo zijn gaan gedragen. Een duidelijk teken dat mijn lijf total loss was. Die periode duurt al bijna 19 jaar. Nu begrijp ik ook dat ik even geduld moet hebben.

Ik heb een betere toiletgang sinds  ik gebruik  maak van een krukje. Verder heb ik meer rust in het dagelijkse leven en mijn drinkpatroon aangepast. En geprobeerd te achterhalen welke voedingsmiddelen  ik  wel en niet  kan gebruiken en ook wanneer wel en niet. De coaching was vanaf  de eerste kennismaking erg prettig. Er was en is begrip. Duidelijkheid in wat je zelf moet doen en daarin gesteund worden. Ook wordt de coaching steeds professioneler. Maar altijd respectvol en begripvol. Dank voor de goede zorgen. Zal je met je collega’s met plezier blijven volgen en aanbevelen.

"Ik ben mij bewuster van wat en hoe ik eet en heb hierdoor vrijwel geen darmklachten"

Lotte (24)

Toen ik begon aan het programma had ik dagelijks last van een opgezette buik en obstipatie. Hierdoor voelde mij lichaam letterlijk ‘zwaar’ en kon ik het vaak niet opbrengen om er spontaan op uit te gaan. Ook was ik altijd in afwachting hoe mijn darmen reageerde na een eetmoment, hier had ik totaal geen grip op. Waardoor ik vaak ook onverwachts hoognodig naar het toilet moest op de meest on-praktische momenten. Ik ben me er bewuster van wat ik eet en wanneer ik eet. Mijn darmklachten zijn hierdoor een stuk verminderd. Ook heb ik bepaalde producten geschrapt uit mijn voedingspatroon. De combinatie daarvan heeft gemaakt dat ik vrijwel zonder darmproblemen door het leven ga. De coaching van Janna, heb ik als prettig ervaren. Het is een kort maar intensief traject, maar met de juiste mindset heeft het mij een heel stuk geholpen.

"Ik ben anders gaan eten en mijn leefstijl is iets aangepast, waardoor ik weinig tot geen buikpijn meer ervaar."

Mandy (26)

Voordat ik begon aan je darmen de baas, had ik heel erge buikkrampen. Zo erg, dat ik niet meer “normaal” kon functioneren. Het belemmerde mijn dagelijks leven zodanig dat ik een depressie ontwikkelde en in een neerwaartse spiraal belandde; want ook mijn spijsvertering reageerde op mijn depressie. Mijn situatie is nu zoveel keer meer verbeterd: ik ben weer een vrolijk persoon, die weinig tot geen buikpijn ervaart. Ik ben anders gaan eten en denken, mijn leefstijl is iets aangepast en daardoor verbeterd, met dank aan Janna. Een heel fijne dame die veel weet, goed luistert en echt adviseert.

Scroll naar top