Skype sessie of telefonische begeleiding

Telefonische afspraak of via video (Whats app, Skype, Messenger of Facetime)

Interview Chernique Straathof
Chernique Straathof - PDS coach, diëtist en ervaringsdeskundige

Telefonische begeleiding of via video

De prikkelbare darm coach helpt jou graag naar een leven zonder maag-darmklachten. Na het volgen van het traject je darmen de baas, weet je precies welke voeding en leefstijl past bij jouw leven. Je komt er achter hoe je op eigen kracht blijvend van je darmklachten afkomt.

Woon je niet in de buurt of vind je het lastig om op de praktijklocatie te komen? Dan kun je ook een telefonische afspraak inplannen of via video (Whats app, Skype, Messenger of Facetime). Je krijgt ook modules met oefeningen en opdrachten mee, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt. Een deel van het traject wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Lees hier meer over het programma je darmen de baas en de tarieven. 

Onze PDS-coaches zijn niet alleen voedingsdeskundige gespecialiseerd in darmklachten, maar ook coach en ervaringsdeskundige. We weten hoe erg je leven belemmerd kan worden als je je darmklachten niet onder controle hebt en dat er zoveel mogelijk is als je weer grip hebt op je darmklachten. We werken met een op maat gemaakt programma voor jou, waarin je leert hoe je in slechts 3 maanden tijd blijvend van je darmklachten afkomt.  Er zijn gemiddeld 4 sessies nodig.

Ik heb het PLUS-traject 'Je darmen de baas' gedaan met persoonlijke begeleiding via Skype. Ik vond de begeleiding fijn. Je hebt veel kennis van zaken en ervaring met PDS. Daardoor heb je veel begrip voor de situatie. Je antwoordt altijd snel op mails. Je luistert goed, vraagt door en je hebt goede tips.Nu voel ik me een stuk beter. Ik leef weer. Doe leuke dingen. Ik heb het meer geaccepteerd. En ik heb meer grip op de klachten. Nogmaals dank voor alles.
Cobi (71)
PDS-cliënt

Online begeleiding

PDS coaching werkt samen met de darmkliniek PoliDirect met verschillende MDL-artsen, waardoor we een optimale zorg kunnen leveren.

Openingstijden
We hebben ruime openingstijden. Er zijn drie avondspreekuren per week en we zijn zelfs op zaterdag open. Natuurlijk kun je ook overdag terecht. 

Dinsdag: 8.00-21.00 uur
Woensdag: 9.45-18.45 uur
Donderdag: 8.00-21.30 uur
Vrijdag: 9.45-18.45 uur
Zaterdag: 9.00-14.00 uur

Afspraak maken

Wil je van je maag-darmklachten afkomen? Bel dan naar 085 130 89 27 of plan direct een afspraak in via de online agenda.

Scroll naar top