Tips voor PDS-patiënten

Gratis tips voor PDS-patiënten

Heb je PDS (prikkelbare darm syndroom) en wil je graag tips ontvangen om je darmklachten te verminderen? Dan ben je hier op de goede plek. Regelmatig geef ik een gratis webinar om je te leren hoe je van je maag- en darmklachten af kunt komen. Je kunt ook gelijk aan de slag met onze voedingstips, recepten, ebooks, video’s en blogartikelen! Heb je regelmatig last van buikpijn, maagklachten of darmklachten en weet je niet of je een spastische darm hebt? Doe dan de PDS test op deze pagina!

Vind je het lastig om met je PDS te leren omgaan of kom je zelf niet achter de oorzaken van je maag- of darmklachten? Ik help je graag met je zoektocht door middel van coaching, een persoonlijk voedingsplan of een maag-darmadviesgesprek. Heb je een andere vraag of wil je iets delen? Neem dan contact met mij op.

Gratis Webinar in 5 stappen van je darmklachten af!

Regelmatig geef ik een gratis webinar waarin ik vertel hoe je van je maag- en darmklachten af kan komen. Lees meer over dit webinar en bekijk wanneer jij je kunt inschrijven hiervoor.

Gratis PDS recepten met voedingstips

Wil je weten wat je kunt eten bij PDS (prikkelbare darm syndroom) om je buikpijn en darmklachten te verminderen? Download deze 7 heerlijke  glutenvrije recepten met tips!

Checklist met 25 beste tips bij een prikkelbare darm

Heb je een gevoelige buik en wil je meer weten over voedselintoleranties bij PDS, hoe je om leert gaan met stress en nog meer praktische leefstijltips? Download dan de checklist!

PDS en stress: gratis meditatie tegen piekeren

Heb je PDS, heb je last van stress en zit je veel in je hoofd? Download dan de ‘loslaat ballon meditatie’ en doe deze om piekeren te stoppen en zo je darmklachten te verminderen! 

10 tips voor intermittent fasting bij darmklachten

Wil je je darmklachten of PDS verminderen door middel van intermittent fasting? Download dan dit e-book met de voordelen van vasten en de 10 tips om het toe te gaan passen.

Heb jij PDS? Doe de test en kom er achter!

Heb je regelmatig last van maag- of darmklachten en wil je weten of je het prikkelbare darm syndroom hebt? Doe dan de PDS test en kom er achter! Je krijgt ook gelijk advies.

Scroll naar top