In de Media | Coaching bij maag-darmklachten

In de media

Artikelen van PDS coaching die in de media zijn gekomen.

In de media

Regelmatig schrijf ik, Janna Koopman (oprichter PDS coaching), artikelen voor andere platforms en magazines. Zo heb ik een aantal jaren geschreven voor ‘Prikkels’, het ledenblad van de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging (PDSB). Daarnaast word ik ook geïnterviewd of schrijf ik samen met een andere auteur een artikel. Verder zijn er zelfs video’s opgenomen van mij samen met cliënten of andere therapeuten. Hieronder vind je een overzicht van de publicaties.

Zou je graag een interview, blog of artikel over mij of samen met mij willen schrijven? Bel dan naar 085 130 89 72 of stuur een e-mail naar info@pdscoaching.nl

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top