Je darmen de baas - denk mee over mijn upcoming boek

je darmen de baas boek PDS darmklachten maagklachten

Het is mijn droom om heel Nederland PDS-vrij te maken. Daarom ben ik bezig met het schrijven van een boek om mensen met het prikkelbare darm syndroom te helpen. Naar verwachting zal ik mijn boek ‘je darmen de baas’ lanceren in 2022. Ik vind het super leuk om zoveel waardevolle tips en ervaringen te gaan delen. Op die manier wil ik je helpen om van je darmklachten af te komen én leren omgaan met een prikkelbare darm. Nu ben ik heel erg benieuwd wat je van deze boekcover vindt.

Beantwoord de volgende vragen over mijn boek ‘je darmen de baas’:

  • Spreekt de boekcover je aan qua vormgeving, titel, afbeelding en kleur? Waarom wel of niet?
  • Welke verwachting heb je van dit boek als je deze zou gaan lezen? Wat verwacht je te bereiken na het lezen van dit boek?
  • Als jij mijn boek zou kopen, over welke onderwerpen zou je dan willen lezen? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar tips, ervaringen of juist recepten?

Ik ben je heel dankbaar als je bovenstaande vragen beantwoordt om mijn boek naar jullie wens te maken. Alleen samen kunnen we Nederland PDS-vrij maken 🙂 Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om jouw antwoorden te vermelden. 

Op een leven zonder darmklachten <3

Scroll naar top