Welke resultaten bereik je als we samen aan de slag gaan?

Je darmklachten zijn weg of sterk verminderd

Je leert hoe je gelijk van je darmklachten afkomt. Maak een einde aan diarree, obstipatie, darmkrampen, buikpijn en winderigheid.

Je hebt controle over je darmklachten en over je leven

Je weet welke voeding darmklachten bij je veroorzaakt en wat je juist wel kunt eten. Je hebt je sociale leven weer terug. Je moet misschien even wat uitzoeken van tevoren maar… Je kunt weer uit eten! En op die vakantie. En ook al je andere dromen kunnen opeens weer werkelijkheid worden, zonder dat je steeds bang hoeft te zijn voor je darmklachten.

Je hebt een compleet nieuwe leefstijl

Je eet en leeft anders. Je bent je nog bewuster van wat goed is voor je lijf. Niet alleen op het gebied van eten, maar ook kun je makkelijker “nee” zeggen tegen dingen waar je niet blij van wordt.

Je zit lekker in je vel

Het traject heeft je bewust gemaakt van wat je wel en niet meer wil. Zonder de darmklachten is je leven een stuk makkelijker, en daarnaast kies je steeds bewust weer voor jezelf, wat dat dan ook voor jou mag betekenen.

Minder stress en meer rust in je systeem

Je hoeft niet steeds om je heen te kijken om te zoeken waar het dichtbij zijnde toilet is. Dit geeft rust! Daarnaast eet je bewuster en weet je wat je lijf wel en niet aankan. Je lijf heeft dus ook meer rust. Meer rust betekent meer energie!

Met “Je darmen de baas” leer je hoe je een gelukkig leven kunt hebben met PDS op een manier die past bij jou!

Neem geen genoegen met je darmklachten!

Misschien geloof jij er niet meer in, maar ik geloof WEL in jou!

Het is doodzonde om dagelijks last te blijven houden van je darmklachten en je te laten belemmeren. Ik weet namelijk dat het mogelijk is om weer grip te krijgen op je darmklachten en weer te genieten van het leven. Het is mij en mijn cliënten gelukt en als je bereid bent om actief aan de slag te gaan, gaat het jou ook zeker lukken. 

Let op: dit traject is alleen geschikt als je er alles aan wilt doen om darmklachtenvrij te worden. Je hebt namelijk een dosis doorzettingsvermogen nodig, maar je inzet zal lonen. Bovendien krijg je alle nodige tools, opdrachten en oefeningen om mee aan de slag te gaan.