Oriënterend telefoongesprek

Bespreek in dit vrijblijvende telefoongesprek met de prikkelbare darm coach hoe jij weer grip kunt krijgen op je maag-darmklachten.

Heb jij last van buikklachten en vind je het lastig om hier grip op te krijgen? Plan dan een oriënterend telefoongesprek in!

Wat goed dat je besloten hebt om hulp in te schakelen om weer grip te krijgen op je maag-darmklachten. Misschien heb je geen idee waar je moet beginnen en heb je al van alles geprobeerd. Of heb je pas geleden de diagnose prikkelbare darm syndroom gekregen en wil je gelijk een complete aanpak. Onze prikkelbare darm coaches helpen je graag om te kijken wat jij nodig hebt om weer grip te krijgen op je buikklachten. 

Hoe werkt het?

Mogelijk vind je het fijn om eerst te bespreken wat voor klachten je hebt, voordat je een keuze maakt met welke aanpak je gaat starten. Tijdens het oriënterend telefoongesprek kijk je samen met de prikkelbare darm coach naar jouw situatie op dit moment en wat je belemmert in je leven. Daarna vertelt de PDS-coach hoe ze jou kan helpen om weer grip te krijgen op je maag-darmklachten. Het gesprek duurt ongeveer 10 minuten.

Voorwaarden

Alvorens je een afspraak maakt willen we je attenderen op het volgende:

  • Onze diensten vallen deels onder de ziektekostenverzekering en zijn deels eigen bijdrage. Als je een afspraak wilt maken, gaan we er vanuit dat je gemotiveerd bent om actief aan de slag te gaan. Zonder eigen inzet is er geen resultaat. Uiteraard helpt de PDS-coach je om veranderingen toe te passen in de praktijk.
  • Zet de afspraak ook in je agenda en zorg dat je op het afgesproken tijdstip op een plek zit waar je rustig kunt telefoneren met de PDS-coach. De prikkelbare darm coach zal jou bellen.
PDS-coach Chernique Straathof

Plan een afspraak in!

Heb je de voorwaarden gelezen en overweeg je om te starten bij PDS coaching? Plan dan een afspraak in voor een oriënterend telefoongesprek via de onderstaande button. Bellen kan natuurlijk ook naar 085 130 89 27.