Online darmklachten consult | Beeldbellen bij PDS

Je eerste online consult bij PDS coaching is gratis!

Online coaching bij darmklachten: gratis beeldbellen met PDS coaching!

Heb je last van maag- of darmklachten, zoals een opgezette buik, constipatie, diarree, gasvorming, brandend maagzuur, misselijkheid of PDS (prikkelbare darm syndroom)? Maar ga je liever niet de deur uit vanwege het Coronavirus!  Kies dan voor onze online video coaching bij darmklachten! Er wordt voor iedereen €180-, vanuit de basisverzekering vergoed voor diëtetiek en soms is er extra vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

online darmklachten consult_beeldbellen bij PDS coaching met video bij prikkelbare darm syndroom

Online coaching bij darmklachten: gratis beeldbellen met PDS coaching!

online darmklachten consult_beeldbellen bij PDS coaching met video bij prikkelbare darm syndroom

Heb je last van maag- of darmklachten, zoals een opgezette buik, constipatie, diarree, gasvorming, brandend maagzuur, misselijkheid of PDS (prikkelbare darm syndroom)? 

Maar ga je liever niet de deur uit vanwege het Coronavirus!  Kies dan voor onze online video coaching bij darmklachten! 

Er wordt voor iedereen €180-, vanuit de basisverzekering vergoed voor diëtetiek en soms is er extra vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Nu: gratis online consult waarin we beeldbellen testen en je darmklachten bespreken

We bieden nu een gratis online mini-consult aan waarbij we beeldbellen met je testen en je bespreken hoe we je kunnen helpen. Zo kun je gelijk zien hoe het beeldbellen werkt. Mocht je kiezen voor het voedingsplan, dan geldt er nu slechts een eigen bijdrage van €99-, (€50-, korting). Dit betekent dat het grootste deel vergoed wordt via de zorgverzekering! Op deze manier willen we de drempel voor iedereen die onze hulp nodig heeft, zo laag mogelijk houden, juist nu.

Meeste van onze vestigingen zijn gesloten, maar onze PDS-coaches en diëtisten staan voor je klaar!

In verband met het coronavirus zijn wij genoodzaakt bijna al onze praktijken te sluiten. Alleen PDS coaching Haarlem (Fonteinlaan 5) blijft beperkt geopend. De sluiting is belangrijk: juist als iedereen meehelpt en zo veel mogelijk het sociale contact beperkt, dringen we de verspreiding van het virus terug.

En wat nu als je last hebt van maag- of darmklachten en hier hulp bij nodig hebt? Dan hoef je niet met deze klachten rond te blijven lopen: onze PDS-coaches zijn gewoon aan het werk, maar dan online. Jij kunt gewoon ‘naar de PDS-coach’: maak nu je afspraak voor een online consult!

Het online mini-consult is helemaal gratis en het voedingsplan bij maag- en darmklachten (bestaande uit twee sessies + voedings- en leefstijladvies) wordt grotendeels vergoed bij PDS coaching. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen de zorg krijgt die hij nodig heeft.

Beeldbellen met PDS coaching: darmklachten consult net als in de praktijk

Maak je een afspraak voor een online consult, dan heb je een afspraak met de PDS-coach zoals je dat normaal ook hebt. De PDS-coach zit voor je klaar, luistert naar je klachten en helpt je net zoals zij dat normaal ook doet.

Bij beeldbellen kunnen jij en de PDS-coach elkaar zien en horen. Dat zorgt ervoor dat een consult uit dezelfde onderdelen bestaat als in de praktijk. Een extra voordeel is dat jullie elkaars beeldscherm kunnen delen, zodat de PDS-coach uitleg van de opdrachten kan geven. Daarbij kun je indien nodig zelfs computerhulp op afstand kunt krijgen als je er niet uit komt. 

Hoe een eerste online consult gaat:

  • De PDS-coach vraagt uit welke klachten je hebt, wanneer deze zijn veroorzaakt en kijkt of er onderliggende oorzaken zijn.
  • Daarbij heeft de prikkelbare darm coach tips mee om gelijk je maag-darmklachten te kunnen verminderen.
  • Er wordt besproken hoe we achter de oorzaken van je darmklachten gaan komen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid voeding- en darmklachtendagboek en een checklist met leefregels. Na het tweede consult weet jij precies wat jij kunt eten en doen om je darmklachten te verminderen en wat de oorzaken zijn.
"Eigenlijk heel fijn dat ik tijdens deze video-afspraak thuis kon blijven. Dat scheelt toch weer reistijd."
PDS ervaringen Chantal-Duivenvoorden
Chantal Duivenvoorden

Afspraak maken voor een online consult (beeldbellen) bij darmklachten

Wil je een afspraak maken om te beeldbellen met de PDS-coach? Dat werkt heel eenvoudig:

1.      Plan de afspraak in via de website. Kies daar voor Gratis online mini-consult.

2.      PDS coaching stuurt je een e-mail met de afspraakbevestiging en een link naar het beeldbellen. Je hoeft verder niets te installeren.

3.     Zorg dan dat je op het tijdstip van de afspraak online bent, zodat je PDS-coach je kan bellen.

Let op: het is van belang dat je een computer, telefoon of tablet gebruikt waarmee je kunt beeldbellen. Het apparaat moet dus een camera of webcam hebben, zodat jij niet alleen de PDS-coach kunt zien, maar zij jou ook kan zien.

"Wat een verschil zeg met een aantal weken geleden. Heb mijn darmklachten zo goed als onder controle."
ervaringen met PDS-Lydia
Lydia Hoek (55)
"Nu door deze methode blijkt dat mijn lichaam veel meer aan kan dan tijdens het FODMAP dieet."
PDS verhalen Ingrid-Bartmentloo
Ingrid Barmentloo (62)

Meest gestelde vragen: 

We helpen je graag als je nog geen ervaring hebt met beeldbellen. Zoom, het programma die we gebruiken werkt heel eenvoudig en je hoeft niets te installeren. We sturen een e-mail met een link door. Op de afgesproken datum en tijd kun je klikken op de link en dan opent het programma vanzelf. Tijdens het mini-consult wordt dit ook uitgelegd. Bekijk deze video over Zoom hoe beeldbellen gaat.

Het is van belang dat je een computer, telefoon of tablet gebruikt met een camera of webcam, zodat jij niet alleen de PDS-coach kunt zien, maar zij jou ook kan zien.

Maak je een afspraak voor een online consult, dan heb je een afspraak met de PDS-coach zoals je dat normaal ook hebt. De PDS-coach zit voor je klaar, luistert naar je klachten en helpt je net zoals zij dat normaal ook doet. Bij beeldbellen kunnen jij en de PDS-coach elkaar zien en horen. Dat zorgt ervoor dat een consult uit dezelfde onderdelen bestaat als in de praktijk. Een extra voordeel is dat jullie elkaars beeldscherm kunnen delen, zodat de PDS-coach uitleg van de opdrachten kan geven. Daarbij kun je indien nodig zelfs computerhulp op afstand kunt krijgen als je er niet uit komt. 

Vanuit de basisverzekering wordt €180-, vergoed voor diëtetiek en er is een eigen bijdrage van €99-, voor het persoonlijk voedingsplan. Bij ons zijn dat twee sessies plus uitgebreid voedings- en leefstijladvies, zodat je precies weet met welke voeding jij je maag- en darmklachten kunt verminderen. Houd wel rekening met het verplichte eigen risico vanuit de basisverzekering. Daarbij is er soms extra vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Het mini-consult waarin we beeldbellen testen en je adviseren wat je nodig hebt is gratis. 

Een groot voordeel van videobellen is dat je lekker thuis kunt blijven. Dit scheelt reistijd en daarmee ook mogelijk ongemak die je kunt hebben als je heftige darmklachten hebt. Daarnaast kan indien gewenst het consult worden opgenomen, zodat je hem later terug kan luisteren. Anderen voordelen zijn de mogelijkheden van elkaars scherm delen om uitleg te geven en technische hulp op afstand. 

Mocht je geen computer of mobiele telefoon met camera, microfoon en internet hebben, dan kan het consult natuurlijk ook telefonisch. In alle andere gevallen raden we wel beeldbellen aan. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de praktijk in Haarlem. 

Contact opnemen

contact PDS coaching Janna Koopman

Heb je een vraag of wil je liever eerst contact opnemen? Bel dan naar 085 130 89 27 of neem contact op via het onderstaande formulier. We nemen snel contact met je op.

Scroll naar top