Onze PDS coaches

Onze prikkelbare darm coaches zijn diëtist, leefstijlcoach en ervaringsdeskundige bij maag-darmklachten en bieden maatwerk.

Onze PDS coaches

Maak kennis met onze PDS-coaches. Ze zijn niet alleen diëtist en leefstijlcoach, maar ook ervaringsdeskundige. Naast de 4-jarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek hebben ze ook de interne 15-daagse opleiding tot PDS-coach gevolgd. Met passie voor het vak zetten ze zich in om heel Nederland PDS-vrij te maken. Cliëntgerichte zorg en kwaliteit staan bij hen voorop. We bieden op maat gemaakte programma’s speciaal voor mensen met maag-darmklachten die af willen komen van hun klachten door te leren luisteren naar hun lichaam.

Je kunt bellen naar 085 130 89 27 voor het maken voor een afspraak of hier een afspraak inplannen via de online agenda.

Janna Koopman

onze pds coaches
PDS-coach op locatie Haarlem en Alkmaar

Janna Koopman is oprichter van PDS coaching en werkt als prikkelbare darm coach op de praktijklocatie Haarlem en Alkmaar. Verder biedt ze ook telefonische begeleiding aan en via Skype. Daarbij is ze ook maag-darmadviseur en leidt ze diëtisten op tot PDS-coach 

Chernique Straathof

PDS-coach op locatie Haarlem, Amsterdam en Alkmaar

Chernique Straathof werkt sinds 2018 als prikkelbare darm coach en diëtist bij PDS coaching op de praktijklocatie in Amsterdam, Alkmaar en HaarlemVerder biedt ze ook telefonische begeleiding aan en via Skype.

Kom bij ons werken!

Ben je zelfstandig diëtist of zou je graag je eigen praktijk willen openen als prikkelbare darm coach? Word dan franchisenemer bij PDS coaching! We hebben momenteel meerdere openstaande vacatures in Nederland. 

Aangesloten bij:

Scroll naar top