PDS diëtist Alkmaar

Diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom.

Maag darm adviesgesprek Janna Koopman

PDS coaching: diëtist en coach

De PDS diëtist Alkmaar is diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom met praktijk in Alkmaar. Graag help ik jou naar een leven zonder maag-darmklachten. Na het volgen van het traject je darmen de baas, weet je precies welke voeding en leefstijl past bij jouw leven. Je komt er achter hoe je op eigen kracht blijvend van je darmklachten afkomt.

We kunnen afspreken op mijn praktijk in Alkmaar of elkaar ontmoeten via Skype. Je krijgt ook modules met oefeningen en opdrachten mee, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt. Een deel van het traject wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Lees hier meer over het programma je darmen de baas en de tarieven. 

Ik ben niet alleen voedingsdeskundige gespecialiseerd in darmklachten, maar ook coach en ervaringsdeskundige. Sinds mijn geboorte had ik al heel veel last van darmkrampen. Ik weet wat het verschil is. Hoe erg je leven belemmerd kan worden als je je darmklachten niet onder controle hebt en dat er zoveel mogelijk is als je weer grip hebt op je darmklachten. Het heeft bij mij meer dan 20 jaar gekost om darmklachtenvrij te worden. Dit moet beter kunnen. Daarom werk ik met een op maat gemaakt programma voor jou, waarin je leert hoe je in slechts 3 maanden tijd blijvend van je darmklachten afkomt. 

Let op: Voorlopig is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen in Alkmaar. Je kunt wel een afspraak via beeldbellen (video) inplannen of een telefonisch afspraak maken.

PDS diëtist Alkmaar

PDS coaching is een diëtisten en coaching praktijk in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. De praktijk in Alkmaar is gevestigd in de wijk Est en de buurt Landelijk gebied-west. PDS coaching zit in hetzelfde gebouw als de darmkliniek Poli Direct en werkt daar samen met verschillende MDL-artsen. waardoor we een optimale zorg kunnen leveren.

De praktijk is tevens goed bereikbaar vanaf Bergermeer, Bergen, De Horn, Huiswaard, Oudorp, de Hoef, Sint Pancras, Daalmeer, Dollen, Oudorp, Oudorperpolder, Heiloo, Heerhugowaard, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude en Schoorl.

Beschikbaarheid  beeldbel- of telefonische afspraak
Dinsdag 10.00-20.00 uur
Woensdag 10.00-19.00 uur
Donderdag 10.00-16.00 uur

Parkeren
Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis. 

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Onze praktijkruimte is gevestigd in het gebouw van PoliDirect en is goed bereikbaar met de bussen 151, 157 en 606. Je kunt dan uitstappen bij de halte Voltastraat. Het pand bevind zich achter het pand van Turien. Je komt daar het snelste door de Voltastraat in te lopen en vervolgens via de James Wattstraat te lopen naar nummer 10, tegenover het politiebureau. 

Woon je niet in de buurt? Of kun je vanwege je darmklachten het huis amper uit? De afspraak kan dan ook via Skype of telefonisch! Wil je van je maag-darmklachten afkomen? Bel dan naar 085 130 89 27 of plan direct een afspraak in via de online agenda.

Praktijk locatie

Scroll naar top