PDS diëtist Amsterdam

Diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom.

Maag darm adviesgesprek Janna Koopman
Janna Koopman - PDS coach, diëtist en ervaringsdeskundige

PDS coaching: diëtist en coach

De PDS diëtist Amsterdam is diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom met praktijk in Amsterdam. Graag help ik jou naar een leven zonder maag-darmklachten. Na het volgen van het traject je darmen de baas, weet je precies welke voeding en leefstijl past bij jouw leven. Je komt er achter hoe je op eigen kracht blijvend van je darmklachten afkomt.

We kunnen afspreken op mijn praktijk in Amsterdam of elkaar ontmoeten via Skype. Je krijgt ook modules met oefeningen en opdrachten mee, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt. Een deel van het traject wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Lees hier meer over het programma je darmen de baas en de tarieven. 

Ik ben niet alleen voedingsdeskundige gespecialiseerd in darmklachten, maar ook coach en ervaringsdeskundige. Sinds mijn geboorte had ik al heel veel last van darmkrampen. Ik weet wat het verschil is. Hoe erg je leven belemmerd kan worden als je je darmklachten niet onder controle hebt en dat er zoveel mogelijk is als je weer grip hebt op je darmklachten. Het heeft bij mij meer dan 20 jaar gekost om darmklachtenvrij te worden. Dit moet beter kunnen. Daarom werk ik met een op maat gemaakt programma voor jou, waarin je leert hoe je in slechts 3 maanden tijd blijvend van je darmklachten afkomt. 

Let op: Voorlopig is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen in Amsterdam. Je kunt wel een afspraak via beeldbellen (video) inplannen of een telefonisch afspraak maken. Daarnaast kun je terecht op de praktijklocatie in Haarlem (Fonteinlaan 5, 2012 JG).

PDS coach Janna Koopman

PDS diëtist Amsterdam

PDS coaching is een diëtisten en coaching praktijk in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. De praktijk in Amsterdam is gevestigd in het Integraal Medisch Centrum en bij PoliDirect IJburg. PDS coaching heeft een fijne samenwerking met darmkliniek Poli Direct  waardoor we een optimale zorg kunnen leveren.

Beschikbaarheid  beeldbel- of telefonische afspraak
Dinsdag 10.00-20.00 uur
Woensdag 10.00-19.00 uur
Donderdag 10.00-16.00 uur

De praktijk in het IMC is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer!

Met de auto
Je rijdt naar Amsterdam en neemt de ring A10 West.

Op de A10 West neem je de afslag S102 Westpoort/Centrum.
Rij de Transformatorweg op.
Na 700 meter sla ja linksaf naar de Contactweg.
Na 800 meter vind je aan uw linkerkant het IMC op Contactweg 145.

Openbaar vervoer
Het IMC is per openbaar vervoer in ongeveer 7 minuten te bereiken via treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Op Amsterdam Sloterdijk stap je op de metro: lijn 50 richting Isolatorweg.
Je stapt op de eerste halte Isolatorweg uit.
Vanaf de halte Isolatorweg is het nog 500 meter lopen naar het IMC, hier doe je ongeveer 6 minuten over (zie onderstaande plattegrond).

Ook de praktijk bij PoliDirect IJburg is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer!

Met de auto
U kunt uw auto betaald parkeren voor het pand van PoliDirect, voor €2,40 per uur. U kunt ook kiezen voor het parkeren van uw auto in de parkeergarage van de Albert Heijn. De kosten hiervan zijn maximaal €7,50 per dag.

Met het openbaar vervoer
PoliDirect IJburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ieder kwartier vertrekt er zowel een bus als een tram direct naar IJburg vanaf het Centraal Station Amsterdam. Uitstappen op de halte na de Albert Heijn.

Tram 26 rijdt vanaf het centraal station langs de Ruijterkade, Piet Heijnkade, Oostelijk Havengebied naar IJburg. De halte Diemerparklaan, waar u eruit moet, ligt op een paar minuten lopen van de kliniek.

Bus 66 rijdt vanaf station Bijlmer Arena via Diemen en Muiden Maxisweg naar IJburg. U stapt eveneens uit bij de halte Diemerparklaan.

Woon je niet in de buurt? Of kun je vanwege je darmklachten het huis amper uit? De afspraak kan dan ook via Skype of telefonisch! Wil je van je maag-darmklachten afkomen? Bel dan naar 085 130 89 27 of plan direct een afspraak in via de online agenda.

Praktijk locatie

Praktijk locatie

Scroll naar top