PDS diëtist Haarlem

Diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom.

Maag darm adviesgesprek Janna Koopman
Janna Koopman - PDS coach, diëtist en ervaringsdeskundige

PDS coaching: diëtist en coach

De PDS diëtist Haarlem is diëtist en coach gespecialiseerd in het Prikkelbare Darm Syndroom met praktijk in Haarlem.  Graag help ik jou naar een leven zonder maag-darmklachten. Na het volgen van het traject je darmen de baas, weet je precies welke voeding en leefstijl past bij jouw leven. Je komt er achter hoe je op eigen kracht blijvend van je darmklachten afkomt.

We kunnen afspreken op mijn praktijk in Haarlem of elkaar ontmoeten via Skype. Je krijgt ook modules met oefeningen en opdrachten mee, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt. Een deel van het traject wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Lees hier meer over het programma je darmen de baas en de tarieven. 

Ik ben niet alleen voedingsdeskundige gespecialiseerd in darmklachten, maar ook coach en ervaringsdeskundige. Sinds mijn geboorte had ik al heel veel last van darmkrampen. Ik weet wat het verschil is. Hoe erg je leven belemmerd kan worden als je je darmklachten niet onder controle hebt en dat er zoveel mogelijk is als je weer grip hebt op je darmklachten. Het heeft bij mij meer dan 20 jaar gekost om darmklachtenvrij te worden. Dit moet beter kunnen. Daarom werk ik met een op maat gemaakt programma voor jou, waarin je leert hoe je in slechts 3 maanden tijd blijvend van je darmklachten afkomt. 

voedingsplan bij darmklachten door janna koopman

PDS diëtist Haarlem

PDS coaching is een diëtisten en coaching praktijk in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. De praktijk in Haarlem is gevestigd in de Haarlemmerhoutkwartier. We werken samen met darmkliniek PoliDirect, waardoor we een optimale zorg kunnen leveren. 

De praktijk is tevens goed bereikbaar vanaf Schalkwijk, Cruquius, Heemstede, Bennebroek, Zwaanshoek, Halfweg, Vijfhuizen, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Overveen.

Openingstijden
Dinsdag 10.00-20.00 uur
Woensdag 10.00-19.00 uur
Donderdag 10.00-16.00

Parkeren
Links achter het gebouw zijn zes gratis parkeerplekken voor bezoekers. Naast de praktijk is La Place (Dreefzicht) gevestigd waar ruime parkeergelegenheden zijn. Naast de wachtruimte is een toilet aanwezig.

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Op loopafstand is de praktijk te bereiken met bus 7 (halte Spanjaardslaan), stadsbus 3 en bus 346, bus 356 (halte Rustenburgerlaan), bus 340,  (halte Tempeliersstraat) en bus 50 (halte Florapark). 

Woon je niet in de buurt? Of kun je vanwege je darmklachten het huis amper uit? De afspraak kan dan ook via Skype of telefonisch! Wil je van je maag-darmklachten afkomen? Bel dan naar 085 130 89 27 of plan direct een afspraak in via de online agenda.

Praktijk locatie

Scroll naar top