Seminar:

Meer cliënten in je diëtistenpraktijk!

Speciaal voor ondernemende diëtisten!

Schrijf je in voor het seminar!

…en ontdek hoe jij zelf meer cliënten in je praktijk kunt krijgen op een eenvoudige manier.
Nieuwe datum niet bekend.
Kaarten zijn inclusief een prikkelbare darmbestendige lunch, koffie en thee. 

Unieke actie:
Kom met zijn tweeën en betaal slechts €150-,
(50% korting op tweede kaartje)

Dit ga je leren tijdens het seminar:

Hoe je direct meer cliënten kunt krijgen in je diëtistenpraktijk

Er zijn veel verschillende manieren om meer cliënten in je praktijk te krijgen. Denk aan marketing, SEO, zoekwoordenonderzoek, een advertentie in de krant of in een tijdschrift. Ik laat je zien wat de meeste eenvoudige en voordeligste manier is om gelijk meer cliënten in je praktijk te krijgen.

Op welke manier je een hoger tarief kunt vragen dan wat de zorgverzekeraar vergoedt

Als je één van de duizenden diëtisten bent die precies hetzelfde aanbiedt als alle andere diëtisten, kun je geen hoger tarief vragen. Het is een kwestie van vraag en aanbod. Als er teveel hetzelfde aanbod is, gaat de vraagprijs omlaag. Zo simpel ligt dat. Ik leer je tijdens dit seminar hoe je kunt zorgen dat cliënten wel bereid zijn om een hoger tarief te betalen. Daarnaast laat ik zien hoe je een salesgesprek doet tijdens een intake als je meer vraagt dan de dietist in jouw regio.

Hoe je een unieke dienst aan kan bieden die vanzelf verkoopt

Zelf ben ik jaren bezig geweest met het opbouwen van mijn diëtistenpraktijk. Het frustreerde me dat ik weinig, slecht gemotiveerde cliënten in mijn praktijk had en niet echt het gevoel had dat ik echt wat kon betekenen voor mijn cliënten. Daarnaast voldeed ik later niet meer voor het kwaliteitsregister paramedici en heb ik hierdoor één jaar onbetaald bij een orthomoleculaire diëtistenpraktijk stage moeten lopen. Na het meer dan 3 jaar zelf te hebben uitgevogeld, heb ik een businesscoach in handen genomen. En dat werkte! Binnen 3 jaar is mijn praktijk gegroeid tot bekendheid op landelijk niveau en heb ik een Franchise opgezet. Tijdens dit seminar vertel ik je graag hoe ik geleerd heb om een unieke dienst aan te bieden.

Maag darm adviesgesprek Janna Koopman
Janna Koopman - Oprichter PDScoaching, Prikkelbare Darm Coach, diëtist en ervaringsdeskundige

Janna:
“Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een bloeiende diëtistenpraktijk op te bouwen,
maar ook hoeveel voldoening het geeft als je wel voor je droompraktijk gaat en dit weet te realiseren.

Daarom wil ik aan zo veel mogelijk ondernemende diëtisten laten zien hoe je  meer cliënten in je praktijk kunt krijgen.”

Janna: “Tijdens het seminar leer ik je hoe je eenvoudig en voordelig meer cliënten in je praktijk krijgt. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten! “

seminar 'meer clienten in je praktijk'

Herken je je hier in?

Je worstelt met het volgende:

Je bent goed in je vak, maar weet niet goed hoe je dit aan anderen kunt laten zien. De zorgverzekeraars betalen een te laag tarief, maar je weet ook niet hoe je kunt zorgen dat cliënten bereid zijn om (een deel) zelf te betalen.

En droomt ervan om:

Een bloeiende diëtistenpraktijk te hebben met veel gemotiveerde cliënten die betalen voor je waarde in plaats van je tijd. Daarnaast zou je graag door middel van een holistische aanpak de beste resultaten willen behalen met je cliënten en bekend willen worden op landelijk niveau.

Maar weet je niet waar te beginnen ?

Kom dan naar mijn seminar “meer clienten in je praktijk"!

Datum

Nieuwe datum niet bekend

Tijd

10.00 – 17.00 uur
(inloop v.a. 9.45 uur)

Locatie

Utrecht
(een week voor aanvang ontvang je de exacte locatie)

Entree

€100-, p.s. of €150-, voor 2 kaartjes (50% korting op tweede kaartje)

Scroll naar top