Adressenlijst verwijzers

Brieven sturen naar verwijzers ter promotie van je diensten kan heel eenvoudig en voor een groot deel automatisch. Dit bespaart veel tijd. Hieronder vind je hoe je dit kan instellen bij zowel brieven naar verwijzers als naar cliënten voor de controleafspraak. Het beste kun je kiezen voor een envelop op C5-formaat met een venster erin (online goedkoop te bestellen). Daarbij geeft 90 grams papier een luxere uitstraling.

Brief naar huisarts

Het is aan te raden om elk kwartaal een brief naar de huisartsen in je regio te sturen ter promotie van je diensten. 

Onderwerpen die je kunt verwerken in een brief:
* Jezelf voorstellen
* Laten weten dat de openingstijden verlengd zijn
* Laten weten welke cliënten je goed kunt helpen
* Checken hoe ze graag de rapportage willen hebben
* Laten weten dat je een lezing geeft
* Vragen om een (telefonische) afspraak in te plannen om kennis te maken.

Hieronder vind je een voorbeeldbrief, een voorbeeld van een Excel-bestand met adressen van huisartsen en hoe je dit automatisch in kunt stellen. 

Brief naar huisarts over lezing
Huisartsen adressenlijst
Instructies automatisch instellen

Brief naar cliënten


We doen er alles aan om te zorgen dat onze cliënten hun resultaat blijven vasthouden. Daarom bieden we controleafspraken aan. Indien je een cliënt al een half jaar niet meer hebt gezien, nodig je deze via een brief, een algemene e-mail en persoonlijke e-mail uit om een afspraak te maken voor een controleafspraak. 

De gegevens kun je exporteren uit Evry bij het tabblad ‘cliënten’ > ‘zoek’.  Daar kun je invullen ‘consult gehad na’  en ‘geen consult gehad na’ om te filteren dat je een lijst krijgt van cliënten die je een half jaar niet meer hebt gezien. Dan druk je op ‘oké’. Selecteer een willekeurige cliënt en druk dan op rechtermuisknop > Exporteer > exporteer naar CSV. Je krijgt dan een Excel-bestand met alle gegevens. Ze de gegevens dan zo neer zoals hieronder in het voorbeeld.

Brief naar cliënten controleafspraak
Cliënten adressenlijst

Scroll naar boven