Volg ons op Social Media

Volg ons op Social Media

Wil je tips blijven ontvangen om van je darmklachten af te komen én te leren omgaan met je prikkelbare darm? Volg PDS coaching dan op Social media zoals Facebook, Instagram, Pinterest of YouTube!

Blogs over PDS en darmproof recepten op Facebook

Wil je op de hoogte worden gehouden van de interessantste blogs over hoe je van je darmklachten afkomt én leert leven met je PDS?
Volg ons dan op Facebook! Regelmatig delen wij er ook darmproof recepten die je veilig kunt nemen.

Volg ons op Instagram

Ben je benieuwd hoe ik, Janna, een heel fijn leven heb dankzij mijn prikkelbare darm syndroom? Bekijk dan de berichten op Instagram! Regelmatig deel ik er live video’s, gratis e-books en trainingen.

Bewaar je eigen Pins op Pinterest

Op de website van PDS coaching vind je honderden blogs met tips om je darmklachten te verminderen, hoe je leert leven met PDS en de heerlijkste darmgezonde recepten. Om te voorkomen dat je verdwaald raakt, kun je ook je eigen Pins bewaren die voor jou relevant zijn. Bewaar je Pins om darmklachtenvrij te worden op Pinterest!

De leukste interviews over PDS op YouTube

Vind je het leuk om de nieuwste interviews te bekijken met maag-darm-leverartsen, internisten, diëtisten, over voedselintoleranties en met lotgenoten? Volg de interessantste interviews over PDS op YouTube!

 

Scroll naar boven