Voor cliënten

Voor cliënten

Voor cliënten hebben we deze pagina aangemaakt. Je vindt hieronder tips om je maagpijn, opgezette buik, gasvorming, buikpijn, obstipatie en/of diarree aan te pakken. Je kunt ook testen of je het Prikkelbare Darm Syndroom hebt of naar de lezing ‘Hoe kom je van je darmklachten af?’ komen. Wil je gelijk aan de slag gaan met een PDS-coach? Plan dan direct een gratis kennismakingsgesprek in op de praktijk, telefonisch of via Skype!

Overzicht aanbod voor cliënten

Gratis E-book 'direct je darmklachten verminderen'

Leer wat je kunt doen bij obstipatie en diarree, hoe je darmkrampen, winderigheid en misselijkheid kunt verminderen en wat je nodig hebt om blijvend van je PDS-klachten af te komen.

Gratis test 'Heb ik het Prikkelbare Darm Syndroom?'

Heb je regelmatig darmklachten, zoals buikpijn, obstipatie, diarree, gasvorming of steken in de buik. Door de test Heb ik het Prikkelbare Darm Syndroom te doen, kom je er achter hoe groot de kans is dat je PDS hebt.

Blog met tips om vrij te worden van maag-darmklachten en buikpijn

In onze blog vind je de beste tips om je darmklachten te verminderen, de oorzaken van je darmklachten aan te pakken en je grenzen aan te geven. Het is namelijk onze missie om zo veel mogelijk mensen met het Prikkelbare Darm Syndroom te helpen om op eigen kracht blijvend darmklachtenvrij te worden.

Gratis kennismakingsgesprek in de praktijk, telefonisch of Skype

In het kennismakingsgesprek neemt de PDS-coach uitgebreid de tijd om de soort klachten en de achterliggende oorzaken uit te vragen. Aan het eind van het gesprek weet je precies wat je nodig hebt om blijvend van je darmklachten af te komen en bieden we een op maat gemaakte programma ‘je darmen de baas’ aan.

Lezing 'Hoe kom je van je darmklachten af? door PDS-coach'

Tijdens deze lezing leer je hoe je direct je darmklachten kunt verminderen, waarom de meeste therapieën geen blijvende oplossing bieden en hoe onze BETER-methode je helpt om blijvend grip te krijgen op je darmklachten.

Social Media pagina's en groepen om je te helpen PDS-vrij te worden

Meld je aan voor de Facebook-groep ‘mooi leven met PDS’ en krijg toegang tot de nieuwste video’s en blogs om jou te helpen om weer grip te krijgen op je darmklachten!