Voor diëtisten

Praktijklocatie in Haarlem PDS coaching

Voor diëtisten hebben we deze pagina aangemaakt. Je vindt hieronder blogs om meer gemotiveerde cliënten in je praktijk te krijgen en je diëtistenpraktijk zo op te bouwen zoals jij wilt.  Bovendien vertel ik je ook hoe je kunt zorgen dat je niet meer volledig afhankelijk bent van de zorgverzekeraars en hoe je een hoger  tarief kunt vragen. Wil je ook als PDS-coach aan de slag gaan en franchisenemer worden bij PDS coaching? Plan dan direct een vrijblijvend gesprek in met mij.

Overzicht aanbod voor diëtisten

Blog voor diëtisten

Deze blog voor diëtisten heb ik gemaakt om je te helpen om meer cliënten in je praktijk te krijgen. Je leest in mijn blogs met welke tips jij je diëtistenpraktijk opbouwt tot een bloeiende praktijk met gemotiveerde cliënten. 

Vacatures voor diëtisten

Voor diverse locaties zijn we met spoed op zoek naar diëtisten die bij PDS coaching willen werken. Andere locaties in heel Nederland zijn ook mogelijk. Lijkt het je leuk om samen met ons heel Nederland PDS-vrij te maken en te werken met een holistische aanpak?  Bekijk dan hieronder onze vacatures!

Seminar 'meer cliënten in je praktijk' voor diëtisten

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een volle diëtistenpraktijk te krijgen. Door middel van 3 jaar intensieve business coaching ben ik gegroeid naar een bekendheid op landelijk niveau bij zowel cliënten als verwijzers. Graag leer ik je in één intensieve dag hoe jij meer cliënten krijgt in je praktijk en niet meer volledig afhankelijk bent van de zorgverzekeraar. Of je nu al een eigen diëtistenpraktijk hebt of over de drempel wil komen om eindelijk te starten.

Social Media pagina's en groepen voor diëtisten

Meld je aan voor de Facebook-groep ‘meer cliënten als diëtist’ en krijg toegang tot de nieuwste video’s en blogs om jou te helpen om meer cliënten in je praktijk te krijgen.