Aanbod bij PDS coaching

Heb je last van darm- en/of maagklachten of PDS (prikkelbare darm syndroom) ? Voel je dat je er alleen niet uitkomt en zou je graag coaching willen van een professional die oprecht met je meedenkt en hier ervaring mee heeft? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden voor coaching. Je kunt van je klachten afkomen door middel van een persoonlijk voedingsplan of kies voor de online training ‘je darmen de baas’ met maandelijkse groepscall met mij of voor het PDS-traject met persoonlijke begeleiding én voedingsplan. Kies voor de soort coaching die bij jou situatie en klachten past. Twijfel je wat voor behandeling er bij je past? Dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik denk graag met je mee.
pds de baas traject

Start onder begeleiding van PDS coach Maudy

Door middel van persoonlijke begeleiding maken we een persoonlijk plan om jeklachten teverhelpen. In twee tot vijf sessies leer je omgaan met je prikkelbaredarm. Meer dan 1000 mensen gingen jou al voor. Met dit persoonlijke PDS trajectoptimaliseren we jouw eet-en leefstijl om zo je darmen te herstellen, je klachten teverhelpen en te zorgen dat jij je weer energiek en lekker in je vel voelt!

Start zelfstandig
pds keukenbaas

In PDS Keuken Baas vind je niet zomaar algemene recepten maar recepten die écht gezondzijn specifiek voor je darmen. Geschikt voor jou met een prikkelbare darm of lastige darmklachten. Simpel, lekker & darm proof staat centraal in elk recept. Met deze recepten database heb jij elke dag genoeg inspiratie om te bedenken wat je gaat eten. Alle recepten staan handig op1 plek en heb je altijd bij de hand!
Scroll naar boven