Coaching bij PDS en maag-darmklachten

Coaching bij PDS en maag-darmklachten

Heb je last van darmklachten, maagklachten of PDS (prikkelbare darm syndroom)? Voel je dat je er alleen niet uitkomt en zou je graag hulp willen van iemand die oprecht met je meedenkt en hier ervaring mee heeft? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden voor coaching. Wij kunnen je helpen door middel van een online coachingsconsult, het coachingsprogramma ‘je darmen de baas’ met 1-op-1 coaching bij PDS of een snel en doelgericht maag-darmadviesgesprek. Kies waar jij het meest behoefte aan hebt.

Twijfel je wat voor behandeling er bij je past? Doe dan de test en kom er achter welk darmprogramma het beste bij jou past! Heb je daarna nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee!

Frederique Visser Janna Koopman PDS coaching

Gratis online consult

Heb je last van maag- of darmklachten, zoals een opgezette buik, gasvorming, constipatie, diarree, brandend maagzuur, maagpijn, misselijkheid of buikpijn. Heb je het prikkelbare darm syndroom (PDS) en weet je niet hoe je hiermee om moet leren gaan? Plan dan een gratis online consult van 20 minuten in bij één van onze PDS-coaches. Hierin bespreken we je klachten en welk aanbod het beste aansluit om controle over je darmklachten te krijgen. 

Coaching programma

Heb je last van chronische maagklachten, darmklachten of PDS (prikkelbare darm syndroom)? Loop je vast met welke voeding goed is voor je darmen of hoe je met stress om kunt gaan? Heeft de arts gezegd dat je maar moet leren leven met je klachten; dat het erbij hoort als je PDS hebt? Start dan met het coachingsprogramma ‘je darmen de baas’! De PDS-coach leert je graag hoe je om leert gaan met je prikkelbare darm, zodat je je beter gaat voelen. 

Darm-adviesgesprek

Heb je regelmatig last van je maag- of je darmen en heb je behoefte aan een doelgericht gesprek met praktische tips waar je zelf mee verder kunt? Kies dan voor het maag-darmadviesgesprek met maag-darmadviseur Janna Koopman! Ze adviseert je graag welke voeding, supplementen, therapieën en andere tips je verder helpen om je klachten te verminderen. Ideaal als je geen zin of tijd hebt om een heel programma te volgen. Het gesprek duurt 30 minuten. en is telefonisch.

Scroll naar top