Coaching bij PDS en maag-darmklachten

Coaching bij PDS en maag-darmklachten

Heb je last van darmklachten, maagklachten of PDS (prikkelbare darm syndroom)? Voel je dat je er alleen niet uitkomt en zou je graag hulp willen van iemand die oprecht met je meedenkt en hier ervaring mee heeft? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden voor coaching. Ik kan je helpen door middel van een online coachingsconsult, het coachingsprogramma ‘je darmen de baas’ met 1-op-1 coaching bij PDS en een persoonlijk voedingsplan. Kies waar jij het meest behoefte aan hebt.

Twijfel je wat voor behandeling er bij je past? Doe dan de test en kom er achter welk darmprogramma het beste bij jou past! Heb je daarna nog vragen, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik denk graag met je mee!

pds coaching

Online coaching consult

Heb je last van maag- of darmklachten, zoals een opgezette buik, constipatie, diarree, gasvorming, brandend maagzuur, misselijkheid of PDS (prikkelbare darm syndroom)? Maar ga je liever niet de deur uit?  Kies dan voor onze online video coaching bij darmklachten! Twee sessies worden grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering en soms is er extra vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk. We starten met een gratis vrijblijvend consult.

Coaching programma

Heb je last van chronische maagklachten, darmklachten of PDS (prikkelbare darm syndroom)? Loop je vast met welke voeding goed is voor je darmen of hoe je met stress om kunt gaan? Heeft de arts gezegd dat je maar moet leren leven met je klachten; dat het erbij hoort als je PDS hebt? Start dan met het coachingsprogramma ‘je darmen de baas’! Ik spreek uit ervaring en leer je graag hoe je om leert gaan met je prikkelbare darm, zodat je je beter gaat voelen. 

Voedingsplan

Heb je regelmatig last van je maag- of je darmen en zou je graag willen weten welke voeding- en leefstijl geschikt is voor jou? Door middel van deze twee sessies met de PDS-coach bij het voedingsplan kom je hier achter! We maken samen een actieplan met haalbare doelen, zodat je daarna gericht aan de slag kunt gaan. Daarna kun je zelfstandig aan de slag gaan om je maag- en darmklachten te verminderen of indien gewenst door mij verder begeleid worden.

Scroll naar top