Visolie van Eqology

Visolie (Omega 3 vetzuren) kan je darmen, lichaam en geest meer in balans brengen

Exclusive Gym suppletie Eqology

Suppletie advies

In mijn 1op1 trajecten geef ik suppletie advies op maat. Echter is een goede omega 6:3 balans in je lichaam een basisvoorwaarde voor een goede cel gezondheid en daarmee een goede opname van voedingstoffen door je cellen. 

Wil jij je darmgezondheid verbeteren en klachten blijvend verhelpen? Dan is een juiste Omega 6:3 ratio in je lichaam essentieel! 

Wetenschappelijk is vastgesteld dat 9 van de 10 mensen in Nederland een Omega 3 tekort heeft! Daarom adviseer ik je om jouw Omega 6:3 balans te testen en te herstellen met visolie. 

‘’Veel vage (darm) klachten worden veroorzaakt door een verstoorde vetzuurbalans.’’

4 tot 6 x per week vis eten, daar worden je darmen heel blij van!

Maar dat doen we helaas tegenwoordig niet meer. We eten hooguit één keer per week een visje (bijna altijd een gekweekt visje..). Ik adviseer dus om dagelijks visolie te suppleren. Waarom? Omdat elk mens omega 3 vetzuren nodig heeft. Elke dag. Het is een essentieel vetzuur wat ons lichaam zelf niet aanmaakt en wat we dus uit voeding moeten halen. Helaas kunnen we dit tegenwoordig niet meer voldoende uit onze voeding halen. Tenzij je 4 x per week een wild gevangen visje eet maar helaas is dit erg kostbaar en lastig te vinden.  

Ik adviseer de visolie van Eqology dagelijks aan mijn klanten. Deze visolie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste visolie en hierdoor zie ik ook snel effect: 

 • een sterker immuunsysteem en dus beter functionerende darmen! 
 • betere opname van vitamines en mineralen 
 • betere stoelgang 
 • betere slaap 
 • betere concentratie 
 • betere sportprestaties 
 • mooiere huid/haar conditie 
 • minder stemmingswisselingen 
buik klachten pds

Mijn persoonlijke ervaring

Zelf ben ik ruim een jaar geleden gestart met de visolie van Eqology. 
Ik at en leefde al een langere tijd erg gezond en PDS proof. Toch had ik een verstoorde Omega6: Omega3 balans. En dit terwijl ik al heel erg veel deed om goed voor mijn darmen en lichaam te zorgen. Maar 4 x per week wild gevangen vette vis at ik niet.. Dus aan mijn omega 3 vetzuren kwam ik niet.  

Sinds ik dagelijks de visolie van Eqology neem ervaar ik nog minder darmklachten! Mijn buik is nog een stuk rustiger geworden en mijn stoelgang consistenter en soepeler. Ik heb meer concentratievermogen en mijn huid is stralender. Het laat zien dat ons lichaam de vetzuren (DHA/EPA) nodig heeft voor een goede celgezondheid, lagere ontstekingsactiviteit (laaggradige ontstekingen), een sterk immuunsysteem (darmen) en een goed functionerend brein.  

Ik was uiteraard overtuigd door deze positieve effecten op mijn gezondheid. Mijn ervaring en die van mijn klanten, de hoge dosering vetzuren, lage oxidatiewaarde en de neutrale smaak zorgen ervoor dat ik 100% achter dit product sta. Voor mijn klanten wil ik alleen de beste kwaliteit die ook daadwerkelijk bijdraagt aan je gezondheid. Daarom ben ik officieel partner geworden van Eqology en adviseer ik de visolie aan al mijn cliënten aan die voor optimale (darm)gezondheid willen gaan.

Inmiddels gebruiken al ontzettend veel mensen de visolie en zie ik dagelijks geweldige resultaten. 

Wat zijn de voordelen van de Omega 3- vetzuren?

De moderne wetenschap laat steeds meer zien hoe belangrijk visvetzuren (omega 3-vetzuren: EPA en DHA) zijn. Zo zijn visvetzuren essentieel voor: 

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling) 
 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie) 
 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein) 
 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen) 
 • Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid) 
 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit). 
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. 
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. 
 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. 

En goed nieuws voor zwangere vrouwen: Tijdens de zwangerschap helpt inname van DHA voor de hersenontwikkeling van de baby. En ook na de zwangerschap heeft het kindje baat bij het omega 3 vetzuur DHA die het binnenkrijgt uit borstvoeding. Geen borstvoeding? vanaf 6 maanden mag de baby visolie nemen (speciale visolie voor kids). Ook gaat inname van visolie tijdens de zwangerschap, zwangerschapsdementie tegen. 

Exclusive Gym Omega 3 Eqology
Online pds coaching

Ontvang direct alle info over prijzen en bestellen

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt daarna gelijk alle info en prijzen via je mailbox. 

Scroll naar boven