Ontvang de Darm Boost nieuwsbrief

Ontvang regelmatig tips en de nieuwste inzichten rondom voeding en leefstijl bij een prikkelbare darm. 
darm klachten resultaat
darm klachten down depressief

Over PDS coach Maudy 

Ik heb al meer dan 1000 mensen gezien die door de bomen het bos niet meer zagen. Die zich moedeloos en gefrustreerd voelde door alle pogingen om van hun klachten af te komen.. Dieet na dieet deden ze om hun klachten te verhelpen, maar zonder blijvend resultaat.  

Dat is waar ik verandering in wil brengen. Ik heb mij als orthomoleculair adviseur gespecialiseerd in het maag- darmstelsel en als PDS coach de afgelopen jaren veel mensen geholpen naar een klachtenvrij leven.  

Het is mijn missie om jou weer vertrouwen in je lichaam terug te geven en te laten voelen hoe jij dat zelf kunt doen. Met de juiste eet- en leefstijl aanpassingen kun jij weer zonder klachten door het leven gaan. Prikkelbare darmklachten zijn niet normaal en jij verdient het om weer een leuker en makkelijker leven te leiden met PDS.  

Misschien geloof jij er niet meer in, maar ik geloof wel in jou! Het is echt mogelijk is om weer grip te krijgen op je darmklachten en weer te genieten van het leven. Het is mij gelukt en duizenden mensen gingen je al voor. Als je bereid bent om actief aan de slag te gaan, gaat het jou ook zeker lukken.  

Tips en inzichten rondom PDS en darmklachten

Wil je regelmatig mail ontvangen met tips rondom voeding en leefstijl bij een prikkelbare darm en darmklachten? Als eerste mijn nieuwste blogs lezen en op de hoogte worden gehouden van leuke acties?  Schrijf je hieronder in.  
darm herstel mindset coach
Scroll naar boven