Masterclass: in 5 stappen van je darmklachten af

Masterclass: in 5 stappen van je darmklachten af

Als PDS-coach help ik mensen met chronische buikpijn, maag- en darmklachten om weer grip te krijgen op hun klachten. Ik wil jou inspireren om achter de oorzaak van je te klachten te komen, zodat jij ook weer onbezorgd kunt genieten van het leven. 

Ik kan je vertellen dat er geen quick fix is. Het is een persoonlijke zoektocht. Je darmklachten aanpakken vraagt om een holistische aanpak, wat zorgt voor een duurzaam resultaat. Na mijn eigen zoektocht en succes verhaal heb ik een methode ontwikkeld zodat jij dit ook kunt bereiken in slechts 5 stappen.

Heb je regelmatig last van maag- of darmklachten, zoals een opgezette buik, gasvorming, maagpijn, steken in je buik, rommelende darmen, brandend maagzuur, verstopping en/of diarree?

Heb je last van een prikkelbare darm? Of heb je regelmatig last van maag- of darmklachten zoals een opgezette buik, gasvorming, winderigheid, maagpijn, steken in je buik, rommelende darmen, brandend maagzuur, vermoeidheid of een down gevoel, verstopping en/of diarree? Dan is deze online training voor jou!

Tijdens de online training:

  • Leer je alles wat je moet weten over PDS maar wat de huisarts je niet verteld.
  • Kom je achter de oorzaak van PDS en darmklachten in het dagelijkse leven.
  • Neem ik je mee in hoe ik, Maudy, van PDS klachten afkwam zonder dieet, medicijnen of vezelzakjes. En hoe ik nu voor 90% klachtenvrij blijf.
  • Leer je met welke 5 stappen jij weer een leuker leven kunt krijgen met PDS.
  • Deel ik de effectief bewezen BETER methode tegen PDS en darmklachten. 


Ik neem je mee door alle ins&outs van een prikkelbare darm en we kijken naar wat kun jij nu doen om je PDS klachten direct te verminderen.

Scroll naar boven