Darmklachten onder controle

Je darmklachten onder controle krijgen valt niet mee! Lydia Hoek (55) had al jaren last van darmklachten, zoals een opgeblazen buik, gasvorming, obstipatie en een onvolledige ontlasting. Ze had al een uitgebreid onderzoek (coloscopie) gedaan, waar niets uitkwam. Behalve het prikkelbare darm syndroom (PDS) heeft ze ook beginnende diverticulitis en is ze hooggevoelig. Reizen van A naar B was voor haar niet vanzelfsprekend. 

Ze had al verschillende therapieën geprobeerd, zoals het ingewikkelde FODMAP-dieet, psyliumvezels, probiotica, acupunctuur en bepaalde medicatie. Allen helaas zonder resultaat. 

Lydia maakte een afspraak bij Janna Koopman, de prikkelbare darm coach, en ging gelijk aan de slag gegaan met het 12-weekse traject je darmen de baas’. Vlak voor de vierde afspraak stuurde ze een e-mail dat ze haar leven weer helemaal terug heeft! Je kunt hieronder haar bericht lezen.  

E-mail van Lydia waarin ze vertelt hoe het met haar darmen gaat

Hi Janna,

Wat een verschil zeg met een aantal weken geleden. Het gaat hartstikke goed, heb mijn darmklachten zo goed als onder controle. Voel me een stuk zekerder en heb de rust gevonden die ik zo nodig had om me beter te kunnen voelen.

Moest het één en andere in mijn leven veranderen en dankzij jou stappenplan je darmen de baas is dat gelukt.

Elke ochtend doe ik nu mindfullness en dat is heerlijk om te doen en het helpt. Mijn gedachte zijn heel positief en ik vind het weer fijn om dingen te ondernemen.

Toen ik hieraan begon wist ik het echt niet meer, ik had al zoveel geprobeerd, geloofde er eigenlijk niet meer in. Ik weet dankzij jou nu hoe het moet en ben je ontzettend dankbaar.

Donderdag heb ik de laatste afspraak en ik had nooit gedacht dat ik dan tegen je zou kunnen zeggen dat ik mijn leven weer terug heb. Dankjewel lieve Janna wat doe jij samen met je collega in Alkmaar fantastisch werk!!.

Lieve Groetjes, Lydia Hoek (55).

Wil je ook blijvend van je darmklachten afkomen? Bekijk dan hoe onze coaching je hierbij kan helpen! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven