De PDS-coach

De PDS-coach

De PDS-coach is niet alleen diëtist en coach gespecialiseerd in het verminderen van maag- en darmklachten, maar daarnaast ook ervaringsdeskundige. Janna Koopman heeft zelf een jarenlange zoektocht gehad en tientallen diëten, behandelingen, therapieën en supplementen geprobeerd. Sinds het haar is gelukt om weer grip te hebben op haar PDS (prikkelbare darm syndroom), is het haar missie om heel Nederland en België PDS-vrij te maken. Als PDS-coach helpt ze met het programma ‘Je darmen de baas’ andere mensen met hun zoektocht. Je kunt terecht in haar praktijk in Haarlem en ze biedt ook begeleiding via beeldbellen. Een telefonisch afspraak is ook mogelijk.
Nieuw: Sinds kort hebben wij ook een Engels coachings programma bij PDS en maag-darmklachten (IBS relief program)!

Samenwerking met MDL-artsen en huisartsen

PDS coaching werkt samen met maag-darm-leverartsen en huisartsen door heel Nederland. Met darmkliniek PoliDirect, hebben we korte lijntjes en kun je bovendien snel geholpen worden. Op die manier kunnen wij het het zorgen voor het beste resultaat.

polidirect_Alkmaar samenwerking PDS coaching

Wij werken met een integrale aanpak om je PDS (prikkelbare darm syndroom) en darmklachten aan te pakken. Aan de hand van de zelf ontwikkelde BETER-methode in combinatie met 1-op-1 coaching door de PDS-coach, word jij je darmen weer de baas!

Hierbij besteden we aandacht aan de vijf pijlers bewustwording, eten, trainen, energie en rusten. Niet alleen voeding en dieet komen aan bod, maar ook leren omgaan met stress, luisteren naar je lichaam en het aanpakken van eventuele energieklachten.   

PDS coaching Janna Koopman PDS coaching en dietist bij darmklachten

Gratis online consult (20 minuten)

online darmklachten consult_beeldbellen bij PDS coaching met video bij prikkelbare darm syndroom

Wil je graag weer controle krijgen over je darmklachten, maar wil je eerst met mij bespreken wat de beste aanpak daarvoor is? Plan dan een gratis online consult in via de website! Dit gaat als volgt.

1. Ga naar de online agenda.
2. Kies bij locatie voor ‘Skype’ of ‘telefoon’.
3. Kies bij soort afspraak voor ‘gratis online consult (20 minuten) en klik op volgende.
4. Kies in de agenda voor een datum en tijd naar voorkeur.
5, Vul in het volgende scherm je naam, telefoonnummer en e-mail in. Controleer of deze juist is ingevuld en klik op volgende.
6. De afspraak is nu ingepland en je ontvangt ook een bevestiging per mail.

 

Meest gestelde vragen

Dinsdag 10.00-20.00 uur
Woensdag 10.00-19.00 uur
Donderdag 12.00-18.30 uur

In overleg zijn ook andere dagen en tijden mogelijk bij telefonische begeleiding of via beeldbellen. Neem hiervoor met mij contact op.

Als PDS-coach combineren we diëtetiek en coaching. Het diëtetiek deel wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De coaching is een een eigen investering. Sommige afspraken worden volledig vergoed. Bekijk onze verschillende coachings mogelijkheden met de tarieven

Let op: Bij de zorgverzekeraar staan we bekend onder de naam ‘Diëtistenpraktijk ‘t Keuze Dieet’ met het KVK-nummer 58429476. Dit is hetzelfde KVK-nummer als PDS-coaching. Wil je navragen hoeveel vergoeding voor diëtetiek je hebt, dan kun je de naam van mijn diëtistenpraktijk doorgeven. Die is namelijk bekend bij de zorgverzekeraar.

PDS coaching (bekend bij de zorgverzekeraar als ‘Diëtistenpraktijk ‘t Keuze Dieet’) heeft met bijna iedere zorgverzekeraar een contract. Het voordeel daarvan is dat de PDS-coach dan direct de consulten van diëtetiek in kan dienen bij de zorgverzekeraar.

PDS coaching heeft geen contract met: Zilveren Kruis Achmea, FBTO, Centraal Beheer, Interpolis en Avéro Achmea. In de meeste gevallen wordt het diëtetiek-deel wel helemaal of voor een groot deel vergoed, ondanks wij geen contract met deze zorgverzekeraars hebben. Raadpleeg hiervoor de zorgverzekeraar of neem contact op met ons. De factuur voor diëtetiek sturen we dan per e-mail en deze kan zelf ingediend worden bij de zorgverzekeraar.

In de meeste gevallen is een verwijsbrief niet meer nodig. Heb je een verwijsbrief gekregen van je huisarts of MDL-arts, dan kun je deze wel meenemen. Mocht een verwijsbrief achteraf wel nodig zijn, dan laat de PDS-coach dit tijdens de eerste afspraak weten.

Onze praktijklocatie zit in Haarlem. Hieronder zie je een kaart met het exacte adres en contactinformatie. 

Je kunt het programma doen op de praktijklocatie in Haarlem. Woon je niet in de buurt dan kan het ook telefonisch of via beeldbellen (video bellen), zoals met Skype, Messenger, Zoom of What’s app. Je kunt hier een telefonische afspraak of Skype-sessie inplannen

Praktijk locatie
Haarlem

Scroll naar top