Online training ‘je darmen de baas’.
Pak zelfstandig en op eigen tempo je darmklachten effectief aan!

Met de onderdelen ‘bewustwording’, ‘eten’, ‘trainen’, ‘energie’  en ‘rusten’ leer jij wat je het beste kunt eten en doen om te leren omgaan met een prikkelbare darm. Inclusief maandelijkse groepscall met PDS-coach. 

Herken jij je in het volgende?

welk dieet bij PDS darmklachten maagklachten buikpijn

Je hebt last van één of meer van de volgende maag-darmklachten:

Buikpijn, een opgeblazen buik, darmkrampen, winderigheid, rommelende darmen, steken in je buik, misselijkheid, brandend maagzuur, een vol gevoel na de maaltijd, obstipatie en/of diarree.

En je zou graag willen weten hoe je zelf weer grip kunt krijgen op je maag-darmklachten.

Niet door begeleiding van een diëtist of behandeling bij een therapeut, maar door zelfstandig aan de slag te gaan op eigen tempo met een online training.

welk dieet bij PDS darmklachten maagklachten buikpijn

Je hebt last van één of meer van de volgende maag-darmklachten:

Buikpijn, een opgeblazen buik, darmkrampen, winderigheid, rommelende darmen, steken in je buik, misselijkheid, brandend maagzuur, een vol gevoel na de maaltijd, obstipatie en/of diarree.

En je zou graag willen weten hoe je zelf weer grip kunt krijgen op je maag-darmklachten.

Je hebt helemaal de mogelijkheid om de online training zelfstandig en op eigen tempo te volgen. Maandelijks kun je meedoen met de online Q&A.

Dan is de online training ‘je darmen de baas’ echt wat voor jou!

Wat ga je leren tijdens de online training ´je darmen de baas´?

stappenplan PDS coaching

Als je met je prikkelbare darm wilt leren leven en er achter wilt komen hoe je blijvend van je darmklachten afkomt, heb je meer nodig dan een standaarddieet of -methode. Je darmen de baas is een complete aanpak, waarin je er zelf achter komt hoe je een gelukkig leven zonder darmklachten kunt hebben op een manier die bij jou past. 

Met het stappenplan kom je er zelf achter wat de beste oplossing is voor jou.

Je darmen de baas’ is gebaseerd op de BETER-methode en is bewezen effectief, omdat het bestaat uit alle vijf de elementen die je nodig zult hebben om te leren omgaan met je prikkelbare darm. Niet alleen voeding, maar ook bewustwording, trainen, energie en rusten staan centraal. Je leert wat alle oorzaken zijn van je maag-darmklachten, zodat jij je BETER gaat voelen.

Als je met je prikkelbare darm wilt leren leven en er achter wilt komen hoe je blijvend van je darmklachten afkomt, heb je meer nodig dan een standaarddieet of -methode. Je darmen de baas is een complete aanpak, waarin je er zelf achter komt hoe je een gelukkig leven zonder darmklachten kunt hebben op een manier die bij jou past. Met het stappenplan kom je er zelf achter wat de beste oplossing is voor jou.

‘Je darmen de baas’ is gebaseerd op de BETER-methode en is bewezen effectief, omdat het bestaat uit alle vijf de elementen die je nodig zult hebben om te leren omgaan met je prikkelbare darm. Niet alleen voeding, maar ook bewustwording, trainen, energie en rusten staan centraal. Je leert wat alle oorzaken zijn van je maag-darmklachten, zodat jij je BETER gaat voelen.

stappenplan PDS coaching

Je leert hoe je met specifieke oefeningen weer naar je lichaam kunt luisteren en hoe je door goed met je lichaam om te gaan ‘je darmen de baas’ kunt zijn.  Elke module heeft een werkboek met opdrachten, waarin je leert hoe je gericht aan de slag kunt gaan.  Iedere maand is er een groepscall met de PDS-coach, waarin je al je vragen kunt stellen. Zo sta je er niet alleen voor!

Jij bent de expert van je eigen lichaam en kunt precies ervaren wat je voelt in je lichaam. In de training word je je ook bewust van wanneer darmklachten, zoals obstipatie, diarree, darmkrampen, steken in de buik, winderigheid en een opgezette buik, voorkomen. Daarna kun je heel makkelijk bij de soort klacht die je ervaart kijken wat je er aan kunt doen om direct deze klacht te verminderen. Dit zijn merendeel kruiden, oefeningen of praktische tips die je daarbij kunnen helpen. Ik spreek uit ervaring en medicijnen en dure middeltjes zijn vaak niet nodig. 

Wat houdt de BETER methode in?

Met de online training ‘je darmen de baas’ gebruiken we de bewezen effectieve BETER-methode, waarin je alles leert wat je moet weten om met je PDS te leren omgaan. BETER staat voor ‘bewustwording’, ‘eten’,  ‘trainen’,  ‘energie’ en ‘rusten’. Alle vijf de elementen van deze methode komen aanbod in deze training. Je komt achter de oorzaken van je maag-darmklachten, zodat jij je BETER gaat voelen. En dat allemaal op een manier die precies bij je past! Daardoor heb je blijvend resultaat.

Module 1: Bewustwording

In de eerste module word jij je bewust van hoe je darmklachten worden veroorzaakt en hoe je ze gelijk makkelijk kunt verminderen met bepaalde kruiden, een praktische tip of een yoga- of ademhalingsoefeningen. Daarnaast leer je hoe je zorgt voor een optimale spijsvertering en welke leefstijladviezen gunstig zijn bij maag-darmklachten. In deze module werken we ook aan de letter E van Energie. Misschien moet je wel heel veel van jezelf of ben je wel een echte pleaser. Jij wordt je bewust wat jou energie geeft en kost. De R van rusten nemen we mee, zodat je leert hoe je meer rust kunt krijgen in je leven én in je darmen. Een goede nachtrust hoort hier ook bij. Ik help je bij het maken voor een actieplan, zodat je gericht aan de slag kan gaan met een darmproof leefstijl die past bij jou.

Module 2: Eten

In deze module ontdek je welke voedselallergieën of -intoleranties jij hebt, hoe je bepaald eten weer kunt leren eten en met welke goede voeding jij je eetpatroon kunt uitbreiden. Op die manier krijg jij alle vitamines en mineralen binnen die jij nodig hebt. Deze module bevat een uitgebreid darmproof receptenboek met opties voor glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, koolhydraatarm, keto, tarwevrij, vegetarisch en veganistisch. Daarbij vind je variatietips om veelzijdig te leren eten met een opbouwschema en een oefening om te leren voelen wat voor voeding je nodig hebt. Mocht je willen afvallen of juist willen aankomen, dan heb je ook heel veel aan deze module.

Module 3: Trainen

De hersen-darmas, de verbinding van de hersenen en de darmen, kun je positief beïnvloeden, waardoor je minder snel darmklachten zult krijgen. Je krijgt oefeningen mee die je helpen om naar je lichaam te leren luisteren. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het ontwikkelen van een positieve mindset, die nodig zal zijn om angsten of zorgen, zoals het eten van bepaald voedsel, te overwinnen. Voldoende sporten en bewegen komen ook aan bod en het leren omgaan met overprikkeling, zoals bij PDS (prikkelbare darm syndroom) en HSP (hooggevoeligheid) vaak van toepassing is. Je leert hoe je effectief met stress leert omgaan en zo spanning in je buik vermindert.

Neem geen genoegen met je darmklachten!

Misschien geloof jij er niet meer in, maar ik geloof wel in jou! Het is doodzonde om last te blijven houden van je darmklachten en je te laten belemmeren. 

Het is echt mogelijk is om weer grip te krijgen op je darmklachten en weer te genieten van het leven. Het is mij gelukt en duizenden mensen gingen je al voor. 

Als je bereid bent om actief aan de slag te gaan, gaat het jou ook zeker lukken. 

In de online training ‘je darmen de baas’ vind je alle nodige tools, opdrachten en oefeningen om mee aan de slag te gaan.  Je leert hoe je puur en gezond kunt eten, maar wel gevarieerd. Vaak hoef je jezelf minder te beperken dan je denkt. Sporten, bewegen, het ontwikkelen van een positieve mindset komen ook aan bod. Alles wat jij nodig hebt om je darmen de baas te worden! 

Dit online programma is tot stand gekomen vanuit mijn expertise als diëtist en PDS-coach, mijn eigen ervaring met het leren omgaan met een prikkelbare darm én ervaringen van mijn cliënten in de praktijk.

Neem geen genoegen met je darmklachten!

Misschien geloof jij er niet meer in, maar ik geloof wel in jou! Het is doodzonde om last te blijven houden van je darmklachten en je te laten belemmeren. Het is echt mogelijk is om weer grip te krijgen op je darmklachten en weer te genieten van het leven. Het is mij gelukt en duizenden mensen gingen je al voor. Als je bereid bent om actief aan de slag te gaan, gaat het jou ook zeker lukken. 

In de online training ‘je darmen de baas’ vind je alle nodige tools, opdrachten en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Je leert hoe je puur en gezond kunt eten, maar wel gevarieerd. Vaak hoef je jezelf minder te beperken dan je denkt. Sporten, bewegen, het ontwikkelen van een positieve mindset komen ook aan bod. Alles wat jij nodig hebt om je darmen de baas te worden!

Dit online programma is tot stand gekomen vanuit mijn expertise als diëtist en PDS-coach, mijn eigen ervaring met het leren omgaan met een prikkelbare darm én ervaringen van mijn cliënten in de praktijk.

Wat levert het je op als je start met dit programma?

Je darmklachten zijn weg of sterk verminderd

Je leert hoe je gelijk van je darmklachten afkomt. Maak een einde aan diarree, obstipatie, darmkrampen, buikpijn en winderigheid.

Je hebt controle over je darmklachten en over je leven

Je weet welke voeding darmklachten bij je veroorzaakt en wat je juist wel kunt eten. Je hebt je sociale leven weer terug. Je moet misschien even wat uitzoeken van tevoren maar… Je kunt weer uit eten! En op die vakantie. En ook al je andere dromen kunnen opeens weer werkelijkheid worden, zonder dat je steeds zorgen hoeft te maken of je maag- of darmklachten krijgt.

Je hebt een compleet nieuwe leefstijl

Je eet en leeft anders. Je bent je nog bewuster van wat goed is voor je lijf. Niet alleen op het gebied van eten, maar ook kun je makkelijker “nee” zeggen tegen dingen waar je niet blij van wordt.

Je zit lekker in je vel

Deze training heeft je bewust gemaakt van wat je wel en niet meer wil. Zonder de darmklachten is je leven een stuk makkelijker, en daarnaast kies je steeds bewust weer voor jezelf, wat dat dan ook voor jou mag betekenen.

Minder stress en meer rust in je systeem

Je hoeft niet steeds om je heen te kijken om te zoeken waar het dichtbij zijnde toilet is. Dit geeft rust! Daarnaast eet je bewuster en weet je wat je lijf wel en niet aankan. Je lijf heeft dus ook meer rust. Meer rust betekent meer energie!

Met de online training “Je darmen de baas” leer je hoe je een gelukkig leven kunt hebben met een prikkelbare darm op een manier die past bij jou!

Je darmklachten zijn weg of sterk verminderd

Je leert hoe je gelijk van je darmklachten afkomt. Maak een einde aan diarree, obstipatie, darmkrampen, buikpijn en winderigheid.

Je hebt controle over je darmklachten en over je leven

Je weet welke voeding darmklachten bij je veroorzaakt en wat je juist wel kunt eten. Je hebt je sociale leven weer terug. Je moet misschien even wat uitzoeken van tevoren maar… Je kunt weer uit eten! En op die vakantie. En ook al je andere dromen kunnen opeens weer werkelijkheid worden, zonder dat je steeds zorgen hoeft te maken of je maag- of darmklachten krijgt.

Je hebt een compleet nieuwe leefstijl

Je eet en leeft anders. Je bent je nog bewuster van wat goed is voor je lijf. Niet alleen op het gebied van eten, maar ook kun je makkelijker “nee” zeggen tegen dingen waar je niet blij van wordt.

Je zit lekker in je vel

Deze training heeft je bewust gemaakt van wat je wel en niet meer wil. Zonder de darmklachten is je leven een stuk makkelijker, en daarnaast kies je steeds bewust weer voor jezelf, wat dat dan ook voor jou mag betekenen.

Minder stress en meer rust in je systeem

Je hoeft niet steeds om je heen te kijken om te zoeken waar het dichtbij zijnde toilet is. Dit geeft rust! Daarnaast eet je bewuster en weet je wat je lijf wel en niet aankan. Je lijf heeft dus ook meer rust. Meer rust betekent meer energie!

Met de online training “Je darmen de baas” leer je hoe je een gelukkig leven kunt hebben met een prikkelbare darm op een manier die past bij jou!

Ervaringen van mensen die de online training 'je darmen de baas' hebben gedaan.

Online training je darmen de baas review
Online training je darmen de baas review 2
Online training je darmen de baas review 3

Investering van de online training 'Je darmen de baas'

Het hoeft echt niet een vermogen te kosten om van je darmklachten aan te komen. Nu voor €249-, (i.p.v. €299-,) volg je de complete online training ‘je darmen de baas’! Je ontvangt alle leefstijladviezen,  voedingstips en oefeningen die jij nodig hebt. Inclusief ervaringsvideo’s van cliënten met een prikkelbare darm die de online training al met succes hebben gevolgd en met interviews met PDS-experts. Elke module heeft een handig werkboek met opdrachten, zodat je weet hoe je gericht aan de slag kunt gaan. Want alleen actie geeft resultaat. Iedere maand is er een groepscall, waarin je al je vragen kunt stellen. Zo sta je er niet alleen voor! Op je eigen tempo volg je de training en je houdt altijd toegang. Zo wil ik het voor jou toegankelijk maken om van je darmprobleem af te komen en dat je altijd naslagwerk hebt als je weer last krijgt.

Kies jij er ook voor om te leren omgaan met je prikkelbare darm?

Start dan met de online training ‘je darmen de baas’! Je hebt direct toegang, dus je kunt meteen aan de slag gaan.

Scroll naar boven