PDS verhalen | Ingrid over omgaan met darmklachten, maagpijn en energieklachten

PDS verhalen Ingrid omgaan met darmklachten

Regelmatig plaatsen we nieuwe PDS verhalen van onze cliënten die het coachingstraject ‘Je darmen de baas’ succesvol hebben afgerond. Deze keer vertelt Ingrid Barmentloo (62) haar ervaring met de begeleiding door PDS-coach Janna Koopman. Lees hieronder haar verhaal!

PDS verhalen | Ingrid had last van gassen, buikpijn en misselijkheid en FODMAP hielp niet

Het ging behoorlijk slecht met me. Ik had voortdurend klachten zoals gassen, buikpijn, misselijkheid en had in korte tijd een aantal heftige aanvallen gehad met misselijkheid, overgeven, heftige diarree, heel duizelig enz. Op dat moment was ik bezig met het Fodmap dieet, maar omdat het zo slecht met mij ging, was ik niet in staat om groepen voedingsmiddelen te testen. Eigenlijk was ik ten einde raad en wist niet meer wat te doen. De huisarts wist het eigenlijk ook niet en adviseerde mij om een coachingstraject bij Janna te gaan volgen. Dat ben ik dus gaan doen.

Ingrid voelt zich nu beter dan ooit | PDS ervaring

Nu zijn we circa 4 maanden verder en het gaat heel goed met me. Ik voel mij beter dan ik mij jaren heb gevoeld, ondanks dat ik al die jaren bij een diëtiste liep. Ik pikte al jaren elk virusje op en was dan maanden verkouden, hoesten, enzovoort. Ook dat is nu beter, ik ben deze winter niet eens verkouden geweest. Ik kan meer eten, hoef eigenlijk ook minder op te letten en heb steeds meer energie.

Ingrid: “Het belangrijkste was om mijn energielevel op peil te houden. Dankzij PDS coaching heb ik geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en voel ik mij beter dan ooit!”

Ik heb geleerd om geen dingen tussendoor te eten, maar mij te houden aan 3 maaltijden en hooguit ‘s avonds nog iets bij de thee. Bewegen voor het eten i.p.v. daarna. Wat echt heel belangrijk is geweest voor mij is om mijn energielevel in de gaten te houden en te stoppen met mijn activiteiten als mijn energie op is. Ik heb mijn hele manier van omgaan met voeding en energie veranderd en het heeft mij zoveel gebracht. Ik voel mij beter dan ik mij jaren heb gevoeld.

De begeleiding was meer dan prima | PDS ervaring Ingrid

Ik ben heel blij dat ik bij Janna ben terechtgekomen. De begeleiding was meer dan prima. Janna is deskundig, heel toegankelijk en heeft mij echt geleerd om te luisteren naar mijn lichaam. Janna maakt absoluut waar wat zij belooft!

Heb je ook PDS en wil je ook blijvend van je darmklachten afkomen? Bekijk dan hoe onze coaching je hierbij kan helpen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven